Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce le-ar fi pregătit temutul Gore de la Cluj „prăduitorilor” săi

La scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar, unul dintre cei mai temuți interlopi din Ardeal le-ar fi pus gând rău dușmanilor. Vestitul Gore de la Cluj își scoate ”prăduitorii” la plată. Le-a transmis un mesaj dur prin intermediul unuia dintre „locotenenți”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile care ar putea inflama întreaga lume interlopă.

După aproape 10 ani petrecuți în spatele gratiilor, temutul Gore de la Cluj a fost eliberat. Interlopul care măsura, la un moment, 66 de centimetri în braț, a fost încarcerat în urma unui incident extrem de violent, petrecut în august 2011. La vremea respectivă, temutul interlop din Ardeal a înjunghiat un brancardier, în Spitalul de Urgență din Cluj.

A ales calea credinței, dar le-ar fi pus gând rău „prăduitorilor

După ce a ieșit din închisoare, Gore și-a deschis un canal de Youtube, unde spune rugăciuni. Doar că unul dintre „locotentenții” lui dezvăluie că ar avea și alte planuri. Recent, omul de încredere al lui Gore a postat în mediul online un mesaj tranșant pentru „prăduitorii” acestuia. (NU RATA: ÎL MAI ŞTIŢI PE GORE, INTERLOPUL CU CELE MAI MARI BRAŢE DIN ROMÂNIA? CUM MAI ARATĂ CLUJEANUL)

”Da, tată, știi că nu fac afirmații false. Da, a ieșit Gore, ca să știe toată Europa. Și prăduitorii care l-ați legat și l-ați dat în primire trebuie să faceți plata, ca băieții. Eu-s vocea lui, jucați-o pe asta!”, a afirmat Mirciulică Gordon, cel care s-a prezentat drept purtătorul de cuvânt al lui Gore.

Locotenentul lui Gore de la Cluj, mesaj dur pentru „prăduitorii” acestuia

A divorțat în secret

Gore de la Cluj, pe numele real David Marius, a divorțat de soția lui, Aurora, înainte să părăsească penitenciarul. (NU RATA: CUTREMUR ÎN CLANUL CORDUNEANU. „BELEAUA” ÎȘI AMENINȚĂ NEPOATA: “O SĂ-I BAG PICIOARE PE GÂT”)

”Admite cererea formulată de petenţii DAVID AURORA şi DAVID FLORIN-MARIUS, şi în consecinţă:

  • dispune desfacerea prin acord a căsătoriei încheiate în data de 18 august 2010, căsătorie trecută în registrul stării civile al Municipiului Cluj-Napoca sub nr.1372/18.08.2010;
  • petenta îşi va relua numele avut anterior căsătoriei, acela de NEAGA”, se arată în hotărârea judecătorească.

Aurora David a fost alături de el și când acesta a fost reținut pentru că a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj. ”Gore e nevinovat”, a spus aceasta procurorilor. Femeia a mai afirmat că cineva i-ar fi dat substanțe halucinogene lui Gore, cu o seară înainte, iar acesta le-a folosit crezând că sunt pentru dezvoltarea musculaturii.

Proaspăt eliberat, periculosul Gore nu s-ar ține doar de rugăciuni pe Youtube

Cazier stufos

Gore are un cazier bogat şi este considerat unul dintre cei mai temuţi infractori din Cluj. S-a bătut cu mascaţii într-o discotecă din Oradea, a fost expulzat din Spania şi are zeci de plângeri penale de la femei care l-au acuzat de viol. Bărbatul cu braţele mai mari ca ale lui Arnold a intrat la puşcărie pentru tentativă de omor.

Marius David (38 de ani), sau Gore, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor ’90, fiind arestat, iar ulterior condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat împreună cu prietenii săi Sebastian Chira şi Mesi. Gore a fugit din România în 2001, având un rest de condamnare de executat, şi a ajuns în Palma de Majorca, Spania. Aici a avut un conflict cu un bucureştean, „un trădător”, cum l-a numit el, căruia i-a tăiat mâna cu o sabie. A stat mai bine de un an într-o închisoare spaniolă, însă a scăpat ieftin în raport cu fapta sa şi asta întrucât victima nu s-a mai prezentat în timpul procesului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *