Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Drăgușanu, buchet de trandafiri de la Alex Bodi? El o răsfață des pe Daria Radionova cu astfel de surprize

“Bianca Drăgușanu încă primește buchete de trandafiri de la Alex Bodi?” – este întrebarea pe care a avut-o atât Gabi Bădălău, dar și mulți dintre fanii celebrei blonde, după ce au observat asemănările între aceste surprize parfumate și cele pe care i le dăruiește Dariei Radionova. În prezent, șatena sexy se află în Londra, unde a trebuit să plece pentru a pune câteva lucruri la punct cu afacerile pe care le deține aici.

Bianca Drăgușanu, buchet de trandafiri de la Alex Bodi?

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a primit un buchet impresionant de flori, iar iubitul ei s-a enervat, pentru că a intuit că ar fi de la fostul soț, Alex Bodi. Cu toate acestea, Gabi Bădălău i-a fost alături partenerei sale de viață la petrecerea fastuoasă pe care a avut-o într-un club din București. “Surprize birthday (n.r.: Surpriză cu ocazia zilei de naștere)” este mesajul pe care sărbătorita l-a trecut pe una dintre filmările în care apare “darul suspect” care a provocat neliniște în sufletul fiului lui Niculae Bădălău.

Se poate observa destul de ușor în colajul de mai jos că buchetul primit de Daria Radionova înainte să părăsească România seamănă cu cel pe care Bianca Drăgușanu l-a prins într-una dintre înregistrările pe care le-a publicat pe social media. Ieri, fosta prezentatoare de la Kanal D a ieșit în oraș împreună cu mama, sora, nepotul cel mic și cumnatul său, după cum puteți observa în galeria foto a articolului; cu toții sunt foarte fericiți pentru timpul petrecut împreună.

Bianca Drăgușanu primește flori de la Alex Bodi? Între buchetele primite de fosta prezentatoare și cele pe care milionarul i le dăruiește Dariei Radionova există o asemănare izbitoare
© Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu, apariție de senzație alături de Klaus Iohannis! Reacția fostei prezentatoare de la Kanal D 

Bianca Drăgușanu, despre relația cu viitorii socri

“Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu unor prietene apropiate, potrivit unor surse care au făcut dezvăluirea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și: Daria Radionova, prima reacție după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu și-a mutat sora lângă Alex Bodi! Ce surpriză i-a pregătit controversatul milionar | FOTO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *