Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete cu mâinile în zone „interzise”. Atenție, imagini +18!

Doamnelor, dar mai ales domnilor, CANCAN.RO vă prezintă un inedit Top 30 sexy-vedete cu mâinile în zone “interzise”. Din clasament nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu ori Andreea Bălan. Vă atenționăm însă că imaginile +18 cu celebritățile din România pot dăuna cardiacilor.

Vedetele noastre iubesc nisipul, marea şi soarele, iar în fiecare an îşi programează o vacanță sau chiar mai multe pe litoralul românesc ori… peste hotare. Iar noi, cu nostalgie, am făcut retrospectiva verilor încinse.

Nu de alta, dar le-am surprins pe reprezentantele sexului frumos în poziții răvășitoare, demne de filmele pentru adulți. Rând pe rând, vedetele și-au făcut apariția pe plajele exclusiviste din stațiunile celebre de la malul mării în costume de baie minuscule, care… nu de puține ori le-au jucat feste.

Formate dintr-o singură piesă sau din două, cu buline sau fără, în culori îndrăznețe sau mai ”cuminți”… costumele de baie le-au dat bătăi de cap ”zânelor” noastre. Însă… chiar dacă slipurile au fost așezate rapid la loc, ochiul vigilent al paparazzilor CANCAN.RO a surprins ipostazele +18!

Sunt, în mod evident, unele dintre cele mai “fierbinți” fotografii cu celebritățile din România, pe care vi le dezvăluim, în exclusivitate, într-o super-generoasă galerie foto. În așteptarea verii și a “invaziei” de pe plaje, sunt imagini care pot stârni deopotrivă nostalgia și imaginația, mai ales acum, în zilele de primăvară cu accente hibernale.

Crina Abrudan și-a aranjat slipul ”buclucaș”

Din topul alcătuit de CANCAN.RO… nu putea să lipsească Crina Abrudan. Au trecut ani buni de când a decis să renunțe la televiziune și să se reprofileze. Vedeta prezenta știrile sportive la Antena 1, dar a vrut să se axeze pe altceva. (NU RATA: PE INSTA PĂPUȘĂ, PE STRADĂ MĂTUȘĂ! TOP 40 SEXY-VEDETE “CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ”. PE CE LOCURI SUNT INNA, VICA BLOCHINA ORI DANIELA GYORFI)

De-a lungul timpului, Crina Abrudan s-a schimbat enorm și a trecut prin transformări spectaculoase. La aproape 43 de ani, soția fostului fotbalist Gabi Popescu arată senzațional! Iubitoare de mare, plajă și soare… vedeta nu ezită să se răsfețe atunci când are ocazia. Într-una dintre vacanțele pe litoralul românesc, costumul de baie, roșu aprins, i-a jucat feste. Crina Abrudan n-a ezitat, însă, să îl așeze, la ”locul potrivit”, cu mișcări care opresc timpul în loc.

Crina Abrudan și slipul ”buclucaș”

Iar din topul inedit nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Andreea Bălan, Daniela Crudu, Adela Popescu, Corina Caragea ori Andreea Tonciu. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedete cu mâinile în zone “interzise”. Fără alte comentarii, vă lăsăm să descoperiți cine ocupă locurile fruntașe, dar vă avertizăm că nici pozițiile de la coada clasamentului nu sunt de neglijat. (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN GENUNCHI LA PLAJĂ)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *