Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Super-Simo, “undercover” la magazin. Cum a apărut celebra tenismenă

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini adorabile cu cea mai bună jucătoare de tenis din România. Simona Halep dă dovadă că se descurcă în orice situație. Iată cum a apărut Super-Simo, de una singură, „undercover”, la magazin.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe campioana de la Wimbledon și Roland Garros într-un market situat în nordul Capitalei. După cum se poate observa și în imaginile pe care vi le prezentăm în premieră, Simona Halep a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de fițe și se descurcă în orice situație.

Simona Halep, „undercover” la cumpărături

Echipată corespunzător, de pandemie, Super-Simo a mers la magazin pentru câteva mici cumpărături. Ca orice om de rând, de cum a intrat în market, a luat un coș de mână și a început „explorarea” printre rafturi. Chiar dacă magazinul a fost aglomerat, Simona Halep aproape că a trecut neobservată printre cei care se aflau la cumpărături, asta și din cauza măștii de protecție.

Și-a pus în coș cele necesare, a stat cuminte la rând pentru a plăti produsele, după care s-a îndreptat către bolidul care o aștepta în parcare. Și-a pus plasa de cumpărături pe locul din dreapta, după care s-a ”instalat”  comod la volan și s-a făcut nevăzută în trafic. (VEZI ȘI: CUM A SCĂPAT SIMONA HALEP LA BUCUREȘTI DE “COȘMARUL” SERENA. PE TOCURI, ÎNTR-O ȚINUTĂ ELEGANTĂ, CAMPIOANA A IEȘIT ÎN ORAȘ CU VIITORUL SOȚ)

Simona Halep, la cumpărături într-un market din București

Simona & Toni, tare fericiți împreună

Nu mai încape nicio îndoială: campioana de la Wimbledon 2019 și iubitul ei formează cuplul perfect. Simona Halep și Toni Iuruc au demonstrat încă o dată că între ei există chimie, iar relația lor este extrem de sudată. În urmă cu câteva zile, Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși într-o ipostază inedită în fața unui local din zona Floreasca, afacere în care este implicat Toni Iuruc.

După ce ar fi petrecut câteva clipe minunate pe terasă, Toni Iuruc și Simona Halep au părăsit locația extrem de zâmbitori. După dispoziția pe care o arătau nu mai încape nicio îndoială că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și chiar puși pe șotii. În scurta „excursie” prin fața localului, Simona Halep n-a ezitat să-și țină iubitul de braț și să-l tachineze sau cel puțin asta a lăsat de înțeles. (NU RATA: SIMONA HALEP A UMPLUT O SACOȘĂ DE RAFIE LA SHOPPING ȘI A CĂRAT-O PE UMĂR, CA PE O GEANTĂ DE ECHIPAMENT)

Simona Halep & Toni Iuruc, nuntă la malul Mării Negre?

“Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia, la începutul relației cu Toni Iuruc.

De asemenea, Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitori după ce își va încheia cariera în tenis. “Aș vrea să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *