Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a șasea gală a sezonului 16. „Acest premiu vreau să-l dedic fetițelor mele”

În cea de-a șasea gală a show-ului „Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă, 13 martie, Pepe a câștigat premiul, după ce s-a transformat în Motanul Dănilă.  Artistul s-a bucurat enorm să câștige și a dedicat premiul personajului pe care l-a interpretat, dar a mai venit cu o completare.

„Acest premiu vreau să-l dedic fetițelor mele pentru că s-au bucurat foarte mult când mi-a picat acest persoaj și Dem Rădulescu (…) merită tot respectul și am o mare onoare pentru că am putut interpreta acest rol”, spune concurentul, potrivit a1.ro.

Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a șasea gală a sezonului 16. „Acest premiu vreau să-l dedic fetițelor mele”

Așadar, în gala cu numărul 6 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!, Adriana Trandafir și Romică Țociu au interpretat un fragment din Mary Poppins, Pepe a fost Motanul Dănilă din filmul Veronica.

Liviu și Andrei i-au interpretat pe Dana și Mihai din Liceenii, Mirela Vaida a adus pe scenă un fragment din Les Miserables, Cristina Vasiu s-a transformat în Christina Aguilera.

Emilia Popescu a făcut show costumată în Sophia Loren, Radu Ștefan Bănică a fost o Kate Hudson sexy, iar Ana Baniciu și Raluka au redat un fragment din filmul Grease.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *