Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabi Bădălău, mesaj neașteptat la adresa Claudiei Pătrășcanu. Cei doi sunt în divorț pentru custodia băieților. „Nu lași copilul să își vadă tatăl”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află încă în divorț pentru custodia celor doi băieți. La ultima vizită a lui Gabi Bădălău la Agigea a ieșit un scandal-monstru. Acum, acesta a postat un mesaj pe contul de socializare, în care își exprimă dorința de a avea o relație cât mai apropiată cu Nicholas și Gabriel.

„Nu lași copilul să își vadă tatăl! Când partenerul tău a fost nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalitățile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi.

Divorțul în sine este dificil pentru copii, dar pentru o dezvoltare emoțională armonioasă, este necesar ca micuțul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său. Din păcate, există tați care divorțează nu doar de soții, dar și de copii. Dar fostul tău partener se interesează de copil și vrea să îl vadă. Nu împiedica acest lucru.

Când vrei să te răzbuni, suferința nu o simte fostul soț, ci copilul. Poate că te-a înșelat, era abuziv emoțional sau chiar a dat în tine. Ori v-ați înstrăinat, relația era oricum încheiată.

Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl lui, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci decât să creezi în copil un conflict interior.

Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă, jumătate tată, iar când îl critici pe tată, implicit critici și copilul.

Când îl negi pe tată negi și o parte semnificativă din copil”, a scris Gabi Bădălău, în mesajul postat pe contul de Instagram, citat de Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *