Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum s-a “integrat” Bianca Drăgușanu în familia Bădălău

CANCAN.RO vine cu noutăți de ultimă oră din „telenovela” momentului: Bianca Drăgușanu & Gabi Bădălău. Relația dintre cei doi ar fi evoluat spectaculos, iar fiul fostului ministru al Economiei a prezentat-o deja familiei, la o cină formală, așa cum se face în familiile din lumea bună.

Fosta prezentatoare Kanal D și-ar fi cunoscut viitorii socri, dar și pe sora lui Gabi Bădălău, într-un cadru de familie, la o cină în vila din Bolintin Vale, din județul Ilfov, unde tatăl afaceristului este senator PSD.

Familia Bădălău învârte afaceri de milioane de euro, iar în casa politicianului nu vine orice femeie din partea fiului său. Gabi Bădălău ar fi făcut „mutarea” după vacanța în Maldive: a dus-o pe Bianca Drăgușanu în vila în care locuiește cu familia sa, pentru ca părinții și sora să-i cunoască iubita oficială.

Bianca Drăgușanu duce la un nou nivel relația cu Gabi Bădălău

Nu ar fi fost însă singura masă „în familie”! Potrivit unor surse din apropierea cuplului, diva a mai fost invitată în repetate rânduri să cineze alături de familia Bădălău, în Bolintin Vale, semn că viitoarea soacră, dar mai ales sora lui Gabi se înțeleg de minune, deja, cu ea. (VEZI AICI: BIANCA ȘI BĂDĂLĂU, DESPĂRȚIȚI „DEFINITIV” ȘI ÎMPĂCAȚI LA LOC ÎN 24 DE ORE)

Femeie de afaceri și independentă, Bianca Drăgușanu ar fi știut cum să intre pe sub pielea rudelor lui Gabi Bădălău, motiv pentru care relația lor este una foarte bună. „Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu unor prietene apropiate.

Gabi Bădălău a cerut-o de soție pe Bianca Drăgușanu în Maldive

Omul de afaceri este în plin proces de divorț cu artista Claudia Pătrășcanu, însă asta nu l-a împiedicat să se îndrăgostească până peste cap de Bianca Drăgușanu, pe care ar vrea chiar să o ia de nevastă.

În ciuda repetatelor despărțiri și împăcări, scandaluri, dar și alte elemente care au intervenit în relația lor, cei doi sunt tot împreună. Chiar recent, după cum am dezvăluit în exclusivitate, Bianca și Gabi Bădălău s-au certat „definitiv”, dar despărțirea a durat fix 24 de ore, căci apoi și-au croit drum unul către celălalt și au ajuns iar pe online cu status de îndrăgostiți și într-o relație. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, MEGA-PARTY ÎN CLUB“CA LA 20 DE ANI” CUM A RĂSFĂȚAT-O GABI BĂDĂLĂU DE ZIUA EI)

Relație puțin cam complicată, s-ar putea spune, mai ales că până acum a intervenit și Alex Bodi, pe alocuri, cu acuzații defăimătoare, după ce blonda a încercat să „lovească” și ea în el.

Nici măcar milionarul din Mediaș nu a reușit însă să le strice relația. Așa că toată lumea a renunțat să lupte împotriva curentului și i-a lăsat să-și consume povestea de iubire. Rămâne de văzut cât va dura telenovela. Până la vară, câțiva ani sau poate chiar o viață!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *