Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Caz șocant în Iași. Medicilor nu le-a venit să creadă ce au descoperit în vaginul unei femei

Medicii din Iași au rămas de-a dreptul șocați atunci când au descoperit un obiect ciudat în interiorul vaginului unei femei. Totul a fost cu atât mai dubios cu cât femeia a trăit 30 de ani cu obiectul respectiv, în interior.

Acum ceva timp, o femeie a mers la medic, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău și a descoperit că a trăit cu un ac în vagin timp de 30 de ani. Cum a fost posibil? Potrivit spuselor medicilor care s-au confruntat cu acest caz, femeia fusese operată cu 30 de ani în urmă, iar medicii respectivi uitaseră acul în vaginul ei.

În urma celor întâmplate, biata femeie a depus o reclamație la Colegiul Medicilor și, din fericire, a și primit răspuns.

„Când m-a deschis, a intrat în panică, m-a lăsat cu asistenta şi cu un doctor rezident şi «a fugit» după exprimarea asistentei, fiind anesteziată local, eu am auzit tot ce se vorbeşte. A venit după câteva minute cu un doctor mai în vârstă şi i-a explicat cu amănunte doamnei doctor Iancu cum să procedeze“, se menţionează în reclamaţia femeii către Colegiul Medicilor, potrivit informațiilor furnizate de ziaruldeiasi.ro.

Medicii care au operat-o au uitat un ac în vaginul ei

„În timpul intervenţiilor noastre din sfera pelvină nu se folosesc ace drepte, ci numai ace curbe, nici nu am avut vreodată în spital ace drepte pentru sutură. În concluzie, este dificil de a face legătură cauzală între imaginea radiologică prezentată în copie xerox, simptomele declarate de sesizantă şi operaţia care a avut loc cu 23 de ani în urmă“, se menţiona atunci în răspunsul oferit de Colegiul Medicilor Iaşi.

”Aş vrea să primesc măcar un sfat, ce să fac, ce să fac cu acest ac, dacă să îl scot sau nu. Mi-aş dori ca nimeni să nu păţească la fel ca mine, iar cine este resposnabil să vadă ce înseamnă să greşeşti“, a mărturisit femeia, conform sursei citate mai sus.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *