Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a încercat Cornel Ilie să “pareze” moartea tatălui său

Liderul trupei ”Vunk” trece prin clipe grele. Tatăl artistului s-a stins din viață, iar acum Cornel Ilie pare că încearcă să depășească momentul apăsător, ocupându-se îndeaproape de organizarea ceremoniei funerare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante cu solistul de la „Vunk”.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor imagini impresionante, în prim-planul cărora se află solistul trupei ”Vunk”.

Cornel Ilie traversează momente sfâșietoare și asta pentru că, joi seara, tatăl artistului s-a stins din viață. Chiar dacă este tulburat de pierderea părintelui, liderul trupei ”Vunk” pare extrem de implicat în organizarea ceremoniei funerare. Artistul a fost văzut într-un centru comercial din Corbeanca, acolo unde a mers să facă unele cumpărături, cele de trebuință pentru înmormântarea tatălui.

Îmbrăcat complet în negru, Cornel Ilie a făcut o scurtă „recunoaștere” printre rafturile magazinului, la finalul căreia a plecat cu o sacoșă plină de produse. Înainte de a ieși din centrul comercial, liderul trupei ”Vunk” a făcut un scurt popas la unul dintre fast-food-urile din zonă, apoi s-a îndreptat îngândurat câtre mașină. (NU RATA: CORNEL ILIE, DETALII DESPRE DIVORȚUL DE SOȚIA LUI: „ACEA IUBIRE SE POATE TRANSFORMA ÎNTR-O ALTFEL DE DRAGOSTE”)

Cornel Ilie, la cumpărături într-un centru comercial din zona Corbeanca

Conel Ilie, mesaj emoționant

Artistul a împărtășit cu fanii momentele grele prin care trece, în cursul zilei de vineri. Cornel Ilie a anunțat că trupul neînsuflețit al tatălui său va fi depus la capela cimitirului Bellu. (VEZI ȘI: CORNEL ILIE, DEZVĂLUIRI DESPRE PROBLEMELE DIN TRUPA VUNK: “AM ÎNCERCAT SĂ LE ȚIN ASCUNSE“)

„De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică. Băieții lui, Răzvan și Cornel”, este mesajul publicat de Cornel Ilie pe rețelele de socializare.

Tatăl lui Cornel Ilie de la Vunk s-a stins din viață

Cornel Ilie, detalii despre divorț

Într-un interviu recent, artistul a mărturisit că iubirea dintre doi oameni căsătoriți se poate transforma într-o altfel de dragoste. Poate că nu mai este vorba despre sentimente romantice, ci despre o iubire prietenească.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste. Care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața. Și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”a afirmat Cornel Ilie pentru revista VIVA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *