Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce au decis magistrații în cazul milionarului “Ureche”, acuzat de viol

Milionarul Florin ”Ureche”, finul Cămătarilor, rămâne în spatele gratiilor. Controversatul afacerist, arestat pentru presupuse fapte de viol, a contestat măsura preventivă, dar nu a avut sorţi de izbândă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate decizia instanței de judecată.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de scandalul violului căruia i-ar fi căzut victimă ”Puștoaica lui Bote”.

Florin Belu „Ureche” a contestat în instanță măsurile preventive impuse în cazul lui. Vă reamintim că milionarul ”Ureche” a fost arestat preventiv, în data de 3 martie, după ce ar fi violat-o pe fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu.

În cursul zilei de vineri, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat în cazul contestației depuse de milionarul cunoscut în ”lumea bună” din București drept ”Ureche”. Controversatul afacerist n-a avut câștig de cauză. Magistrații au decis să-i respingă cererea. Așadar, în urma deciziei definitive a judecătorilor, Florin Ureche își va petrece următoarea perioadă tot în arest. Mai mult decât atât, bărbatul suspectat de viol a fost obligat și la plata sumei de 400 de lei, cheltuieli judiciare.

Decizia instanței

”Respinge contestaţia formulată de contestatorul BELU FLORIN – IOAN împotriva încheierii din data de 03.03.2021, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1, Bucureşti, ca nefondată. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă contestatorul la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul (parțial) apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 156,5 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București. (NU RATA: CE „REGIE” I-A FĂCUT MILIONARUL „URECHE” FOSTEI „LOGODNICE” A LUI BOTE, ÎNAINTE DE VIOL. AVEM DETALII DIRECT DE LA DOSAR!)

Florin Belu, zis „Ureche”, rămâne în spatele gratiilor

Ar fi pus la cale o adevărată „regie”

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, controversatul milionar ”Ureche” ar fi pregătit un scenariu laborios pentru a ajunge la sexoasa brunetă. Victima controversatului afacerist le-ar fi povestit anchetatorilor cum a fost racolată, dar și coșmarul pe care l-a trăit în apartamentul lui Florin ”Ureche”, unde a fost sechestrată.

Conform unor date din dosar, inițial, fotomodela lui Botezatu ar fi fost abordată, prin intermediul unei rețele de socializare, de șoferul lui Florin Belu. Ulterior, ca scenariul cu filmarea unui spot publicitar să fie cât mai credibil, finul lui Nuțu Cămătaru și-ar fi pus secretara să o contacteze pe brunetă și să aranjeze întâlnirea în apartamentul acestuia, unde, chipurile, ar fi urmat să aibă loc filmarea reclamei. (NU RATA: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE MILIONARUL “URECHE” ÎNAINTE DE A FI SĂLTAT PENTRU VIOL?)

Clipe de teroare în casa lui Florin „Ureche”

Fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu ar fi avut parte de clipe de coșmar în casa lui Florin Belu. Potrivit datelor din dosar, controversatul afacerist i-ar fi luat telefonul brunetei și ar fi recurs la amenințări pentru a o intimida. Din câte se pare, focoasa brunetă din Cluj nu ar fi singura victimă a omului de bază al Cămătarilor.

”I-a confiscat telefonul, a sechestrat-o și, pentru a o intimida, a amenințat-o că o distruge. I-ar fi spus că are multe relații, în special în lumea media, și că îi este foarte ușor să-i distrugă cariera dacă nu face ce-i spune el. Pur și simplu, a terorizat-o. Din câte se pare, acesta ar fi avut doi complici, șoferul și secretara care au abordat-o pe tânără”, ne-a declarat o sursă D.A.S.

Conform acelorași surse din mediul judiciar se pare că cel puțin alte două domnișoare i-ar fi căzut pradă lui ”Ureche”. (VEZI ȘI: PE RIZEA ÎL DOARE-N „URECHE” CĂ L-A SUSPENDAT DRAGNEA DIN PARTID)

Manechina lui Bote, victima lui Florin ”Ureche”?

Cu cine și-a mai încercat „Ureche” norocul?

Florin Belu ar fi pozat într-un mic „Don Juan”, iar, de-a lungul timpului, și-ar fi încercat norocul cu mai multe vedete din România. În urmă cu câțiva ani, în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora „Ureche” ar fi curtat-o pe Andreea Raicu. Avansurile sale nu ar fi avut prea mare succes, iar vedeta l-ar fi refuzat categoric.

Nu la fel s-ar fi întâmplat și în cazul Mihaelei Borcea, cei doi având o relație cu ceva timp în urmă, potrivit surselor noastre. Se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea ar fi căzut în mrejele „Don Juan-ului” și, pentru o perioadă, cei doi au încercat să construiască o relație, însă mirajul s-a spulberat repede.

Ureche, pe urmele lui Rizea

Se pare că Florin Ureche îi calcă pe urme prietenului său cel mai bun, urmăritul internațional Cristian Rizea, în prezent arestat în Republica Moldova.  În 2016, când Rizea a fost suspendat din PSD, prietenul său „Ureche” l-a admonestat serios, pentru că i-a spulberat șansele de a deveni viceprimar.

Potrivit surselor noastre, bruneta de la Cluj ar fi fost vreme îndelungată „vânată” de celebrul milionar, care obișnuia să își desfăsoare acțiunile în unele dintre cele mai renumite cluburi din Capitală, Fratellini și Isoletta, acolo unde nu ezita să ”vâneze” frumuseți autohtone.

„Ureche” mai este cunoscut și pentru „pasiunea” sa de jucător, în trecut „ușurându-l” de 20.000 de euro pe Stila Sarafu, la o partidă, chiar în curtea lui Nuțu Cămătaru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *