Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca și Bădălău, despărțiți „definitiv” și împăcați la loc în 24 de ore

CANCAN.RO a aflat detalii de senzație despre povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi au fost protagoniștii unui episod de pomină, după ce un admirator secret le-ar fi stricat relația. Omul de afaceri ar face crize de gelozie repetate, iar ultimul gest făcut de un necunoscut față de divă l-ar fi înfuriat foarte tare. Astfel că fosta prezentatoare Kanal D și-a făcut bagajele și l-a părăsit. Dar finalul nu e aici!

Bianca Drăgușanu face ce face și aterizează tot în relații care o țin cu pulsul ridicat. Blonda a avut parte de-a lungul vieții numai de bărbați geloși, iar lista continuă cu Gabi Bădălău, care, după ziua ei, i-ar fi făcut un scandal monstru. Motivul? Un buchet imens de trandafiri primit de la un admirator secret.

„Nu o să mă mai vezi niciodată”

Potrivit unor surse apropiate cuplului, milionarul este atent la tot ce o înconjoară pe Bianca Drăgușanu, îi verifică telefonul, știe fiecare pas pe care îl face, dar și ce cadouri primește de la diferiți admiratori. Ultimul buchet primit, chiar de ziua ei, a ridicat, însă, semne de întrebare. Diva nu a știut de la cine sunt florile și nici ce explicație să dea în fața iubitului ei.

Bianca și Gabi, zâmbitori alături de prieteni, la ziua blondei

Gabi Bădălău nu a crezut-o pe fosta prezentatoare TV și astfel că s-au certat atât de rău, încât s-a ajuns la despărțire. Nervoasă, blonda și-a făcut bagajul și a plecat din casa afaceristului, iar a doua zi a zburat spre Cluj, unde a avut de onorat un contract cu o clinică medicală.

„Plec definitiv, nu o să mă mai vezi niciodată, pe aici eu nu mai calc”, i-ar fi spus Bianca lui Bădălău, după cearta zdravănă. (VEZI AICI: CUM “AU PUS CRUCE” RELAȚIEI BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU)

S-au împăcat după doar 24 de ore

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au putut sta însă prea mult despărțiți, chiar dacă diva și-ar fi jurat că nu se mai împacă cu el din cauza actelor de gelozie. Până la urmă, nici ea nu poate sta departe de omul de afaceri, așa că și-au mai dat o șansă, pentru a mia oară.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, imaginea dragostei

„Bianca e foarte curtată și o abordează mulți bărbați. Gabi știe, pentru că el îi verifică constant telefonul. Cu toate astea, tot e gelos. Certurile lor sunt numai din cauza geloziilor lui”, au declarat prieteni apropiați cuplului pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A MUTAT SORA ÎN BUCUREȘTI)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună din decembrie 2020. Au petrecut sărbătorile de iarnă la munte, apoi zile cu soare în Dubai și o vacanță de vis în Maldive. Cei doi formează încă de atunci un cuplu și, deși s-au certat în mod repetat, au sfârșit tot în același… pat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *