Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Familie celebră de actori români, la un pas de moarte din cauza COVID-19

Pandemia face tot mai multe victime în România și tot mai multe persoane publice ajung să fie și ele infectate. Una dintre cele mai cunoscute familii de actori din România a fost, în urmă cu câteva luni, la un pas de o tragedie din cauza noului virus. CANCAN.RO a aflat prin ce au trecut Virgil Ogășanu, Valeria Ogășanu și unicul lor fiu, Mihai Ogășanu.

Surse dintr-un spital central din București ne-au dezvăluit detalii tulburătoare despre cei trei Ogășanu.

Trei săptămâni de tratament

„Au venit cu ambulanța la noi în stare foarte gravă și au fost imediat internați. Nu ne-au putut spune de unde au luat virusul, din moment ce, cu mult timp înainte, s-au autoizolat, de teama COVID-ului, la țară, undeva, după cum am înțeles. În primele zile, a fost la un pas să se agraveze starea lor.

Familia Ogășanu, în „paradisul” de la Cornu

Dar, după intervenția cadrelor medicale, organismele lor au răspuns tratamentelor noastre. Să ne înțelegem, nu era cea mai ușoară variantă a manifestării virusului, ci a fost una chiar gravă. Nu vă pot dezvălui mai multe detalii, cert este că după aproximativ trei săptămâni de tratament și îngrijire profesionistă, au fost, pe rând, externați”, ne-a spus, sub protecția anonimatului, o sursă din spitalul în care cei trei artiști au fost internați.

Valeria Doina Ogășanu are 74 de ani, iar soțul ei, marele Virgil Ogășanu, are 80 de ani, așa că spaima cadrelor medicale față de o evoluție nefavorabilă în cazul lor a fost mare. Dar iată că totul este bine când se termină cu bine, iar cele trei vedete sunt  sănătoase în acest moment. „Le-am recomandat să aibă și mai mare grijă, mai ales în perioada aceasta, în care primăvara este mai mult iarnă. Dar acum sunt toți trei în afara oricărui pericol”, au conchis sursele noastre. (CITEȘTE AICI: CUM SE PĂZEȘTE HORAȚIU MĂLĂELE DE COVID-19 DUPĂ CE A FĂCUT BOALA)

S-au retras la Cornu

Încă din luna aprilie a anului trecut, familia de actori s-a izolat la Cornu. Fiul lor a venit și el pentru a-i susține, dar mai ales pentru a-i ajuta la treburile casnice, știut fiind faptul că cei doi actori sunt în vârstă.

„Pentru că își adoră părinții, Mihai a lăsat la o parte studioul de la București, unde ar fi avut de pregătit niște piese noi, și s-a retras la Cornu. El a făcut aprovizionările pentru părinții lui, deși oricum cămările de la vila lor de la Cornu sunt mereu pline de tot felul de produse, fie cumpărate, fie primite în dar de la vecinii gospodari ai soților Ogășanu.

Familia este mai liniștită acolo, mai ales că aerul este foarte curat, și, mai mult decât atât, faptul că ei stau aproape perete în perete cu biserica din oraș îi liniștește și mai mult”, a spus, la vremea respectivă, pentru CANCAN.RO, un vecin de la Cornu al familiei.

O familie de actori

Virgil Ogășanu colabora la câteva producții, printre care si o piesă de teatru, dar a renunțat la orice muncă în momentul când s-a aflat despre posibilitatea izbucnirii unei pandemii. (VEZI ȘI: CE AVERE A STRÂNS BOGDAN STANOEVICI ȘI DE CE AMICII LUI PARLAMENTARI ÎL NUMEAU „FRAIER”)

Virgil Ogășanu (n. 17 iunie 1940, Turnu Severin) este un actor de film, teatru și televiziune, dar și un pedagog român.

El și-a întâlnit soția, pe Valeria, exact pe scenă teatrului Bulandra, unde aceștia au jucat zeci de ani, până de curând. Mihai, fiul lor, compozitor și actor, a compus zeci de hituri, unele dintre cele mai cunoscute fiind: “Extravaganzza”, “Zig-zagga’, “Le, le’. Iar în 2019 a participat la Eurovision nu cu una, ci cu două melodii, el fiind unul dintre cei mai talentați compozitori din noul val.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *