Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

El este polițistul-erou din Roman! A salvat doi oameni dintr-un autoturism cuprins de flăcări

Un polițist din cadrul Poliției municipiului Roman a devenit vineri eroul zilei după ce a salvat doi oameni dintr-un autoturism cuprins de flăcări.

„Astăzi, 12 martie, în jurul orei 11.30, colegul nostru agent șef adjunct de poliție Rusu Constantin din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, ne-a demonstrat că reacția potrivită la momentul potrivit pentru salva vieți.

În timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Roman, a observat faptul că un autoturism ce era staționat pe partea carosabilă a DN 2-E85, a fost cuprins de flăcări în partea inferioară, iar în interiorul acestuia se aflau două persoane, ce păreau a fi blocate”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, într-un comunicat.

Agentul de poliție n-a stat pe gânduri și și-a riscat viața. A deschis portierele și a scos persoanele care se aflau în autoturism, încercând apoi să stingă incendiul cu două stingătoare. Omul legii a blocat sensurile de circulație ale DN 2 – E 85, pentru a evita extinderea incendiului și la alte autoturisme și a sunat la 112.

La scurt timp, autoturismul a explodat iar pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț reușind să stingă incendiul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *