Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ai născut recent? Iată secretul mamelor care se lupta să își recâștige silueta

Problema kilogramelor în plus a stârnit mereu controverse și a împărțit publicul în două tabere. Mai ales pentru cele care au devenit de curând mămici și au rămas cu kilogramele acumulate din timpul sarcinii, metodele recomandate pentru a slabi sunt atât de multe. Unele spun că nici nu fac mare efort, dat fiind că trebuie să slăbească sănătos și să susțină și alăptarea în tot acest timp.

Dacă dorești să le împaci cu succes pe amândouă, vei prefera să lași și natura să funcționeze. Slăbești etapizat, în același ritm în care ai și acumulat kilogramele. Iar pentru că zona abdomenului este mai problematică, mămicile pot apela la corsete postnatale. Sunt soluții de moment, cu efect instant însă și cu avantaje și pe termen lung.

Află despre avantajul de a purta mereu un corset postnatal

Corsetele postanatale, cel mai probabil, au fost inventate pentru a ajuta practic la refacerea fizică după o naștere. De-a lungul timpului au fost produse tot mai mult îmbunătățite, încât acum putem vorbi de o varietate de opțiuni. Spre exemplu din magazinul online Clessidra pot fi achiziționate și cele subțiri, numite second skin care abia dacă se observă sub haine.

Corsetele modelatoare au, în general, grad divers de compresie, mediu sau mai agresiv. Pentru perioada postnatală nu este recomandată purtarea celor super agresive. Mai ales pentru mămicile trecute prin experiența nașterii prin cezariană există astfel de produse special create pentru ele. Au compresie mică și sunt recomandate a fi purtate dacă există și recomandarea medicului curant.

Cu un astfel de corset mămicile pot stă toată ziua, însă nu sunt indicate a fi purtate și noaptea.

De ce să porți corset modelator

Ideea de a purta corset în perioada postnatală vine adesea asociată cu purtarea unei articol de lenjerie strâmtă, deloc confortabilă, mai ales când ești în mișcare. Greșești. Cele de calitate sunt realizate din materiale pe măsură, ce lasă pielea să respire, au sistem de închidere facil și te ajută, în primul rând, să aplatizezi abdomenul. Este poate unul din complexele oricărei femei după naștere.

Corsetele modelatoare postnatale te ajută și să ai o mai bună susținere lombară, deci ideal pentru durerile pe care le resimți în această zonă.

Cum îl alegi

Spre exemplu la clessidra.ro vei găsi un tabel de mărimi corespunzător cu dimensiunile aproximative, minime și maxime, în care te încadrezi pentru fiecare mărime. Alege ce corespunde, nu mărimea la care vei dori să ajungi.

Ușor de întreținut, spălat, un astfel de corset poate fi purtat în orice perioadă din an. Este minim de efort, să îl porți, pentru maximum de efect. Pe termen lung te ajută la retragerea abdomenului. Mai ales pentru cele care au trecut prin naștere prin cezariană, când nu pot practica prea curând vreun tip de sport încât să înceapă procesul de slăbire, purtarea corsetului rămâne poate unica șansă de modelare corporală posibilă.

Și nu costă prea mult! Variante sunt destul de multe, încât fiecare alege ceva potrivit și în funcție de buget. Pentru mămicile care se confruntă cu efectul de burtă lăsată după naștere, un corset modelator poate fi soluția!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *