Această fustă va deveni preferata dvs!

Fusta wrap sau parte peste parte, e un model modern, care este în topul popularității deja de câțiva ani. Este apreciată pentru funcționalitatea, confortul și posibilitatea de a face silueta mai proporțională și mai slăbuță. O altă calitate importantă – acest model de fustă se potrivește cu o varietate de bluze, tricouri, cămăși, pulovere.

1.

Croiala specială a modelului subliniază fin avantajele siluetei și vă face vizual mai slăbuțe. Elementul wrap al fustei poate fi vertical, pe diagonală, complet sau parțial. Pentru fixare se folosesc: brâuri, nasturi sau capse.

2.

Mai rar se folosește un fermoar sau șireturi. Fustele de acest tip diferă într-o varietate de stiluri și lungimi. Modelele pot fi drepte, înguste sau evazate.

3.

Textile

Pentru confecționare se utilizează o varietate de țesături – dense sau ușoare, în funcție de stilul fustei. Există opțiuni pentru stilul de zi cu zi, pentru birou sau pentru un look de seară.

4.

Pentru sezonul rece, sunt alese fuste din țesătură densă, de obicei cu adaos de lână. Lungimea ideală este sub genunchi. O opțiune la modă sunt fustele în carouri. Iar dacă țesătura are un model cu contrast redus, astfel de fuste vor fi ideale pentru aspectul de birou. Pentru un aspect de birou laconic ar fi perfect să creați un tandem minunat din fusta wrap și un tricou pe gât monocromatic.

5.

Fusta wrap lungă, realizată dintr-o țesătură densă, de o nuanță frumoasă de albastru-verzui va arata impresionant. Modelul cu elementul wrap pe diagonală este fixat pe centură cu cataramă. O astfel de fustă subliniază talia, se va potrivi perfect pe silueta de tip ”dreptunghi”, oferindu-i un contur mai feminin. În același timp, pe orice alt tip de siluetă, un astfel de model va arăta grozav. Ar trebui să alegeți partea de sus al ansamblului vestimentar mai laconică și numaidecât băgată în fustă.

6.

Fusta în carouri mici, cu nasturi mari, este un model universal. Este potrivită atât pentru aspectele de birou, cât și pentru cele informale. O astfel de fustă va arăta spectaculos cu un pulover bej deschis, ce are mânecile alungite, cu o trecere în mitene.

7. 

Fusta wrap în carouri cu nasturi se asortează minunat cu un pulover gri, croit liber. Iar pentru a vă accentua talia, nu uitați să băgați puloverul în fustă. Deoarece este practic imposibil să băgați puloverul voluminos în fustă, faceți-o parțial, de exemplu, din partea liniei nasturilor sau a altui element de fixare.

8. 

Modelelor de bază poate fi atribuită o fustă de culoare gri deschis, cu croiala dreaptă, cu talia înaltă și fixare pe brâu. O puteți la sigur purta cu o cămașă, pulover, tricou pe gât sau un tricou long sleeve. Dacă partea superioară a ansamblului vestimentar este monocromatică și fără culori saturate, merită să completați imaginea cu o eșarfă în culori intense.

9. 

Fustele wrap cu talia înaltă, fixate pe brâu, arată bine cu modele de topuri scurtate. Pentru a crea un aspect strict, o jachetă scurtă se va potrivi minunat. Iar dacă aveți nevoie de un ansamblu vestimentar pentru zilele libere, puteți alege un hanorac scurtat de bună calitate.

O alegere la modă este fusta wrap cu detalii asimetrice. Dacă modelul este confecționat din țesătură cu un model strict în carouri, este potrivit și pentru ansamblurile de birou. Merită să alegeți un top laconic pentru o astfel de fustă, de exemplu, un tricou cu gât de croială liberă.

10. 

O fustă de culoare bej deschis, cu buzunare mari și o centură cu cataramă arată foarte elegant. Puteți alege un top în culori mai săturate la această fustă, de exemplu, un tricou cu gât cărămiziu.

11. 

Fusta wrap de tip A line întotdeauna arată feminin. Se asortează foarte bine cu un pulover la modă, cu mâneci bufante și manșete înalte înguste.

12.

Tricot

Fustele tricotate sunt foarte confortabile de purtat. Modelul confecționat din tricot elastic se potrivește bine cu bluze, topuri sau pulovere cu suprafață netedă. Puteți alege un top luminos sau întunecat pentru fusta deschisă – deci, în funcție de starea dvs de spirit.

13.

Din piele

Fustele wrap din piele arată impresionant. Modelul A line a fustei de culoare maro, fixată pe o capsă, este o alegere excelentă pentru aspectul casual. Pentru aceasta este aleasă o cămașă neagră.

14. 

Fusta wrap din piele se potrivește bine cu articolele de tricotaje, cum ar fi un pulover larg. Nu uitați să băgați parțial puloverul în fustă pentru a accentua talia.

15.

16. 

O fustă din piele cu o fixare în formă de broșă este potrivită atât pentru aspectul casual, cât și pentru unul elegant. Alegeți o bluză de mătase sau un pulover, în funcție de ocazie și veți fi apreciată la cel mai înalt nivel.

17.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!