Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Hapciuc, noi dezvăluiri de la „Survivor România” după ce a fost eliminată din competiție. „Este foarte sufletist, dar este prost de gură”

Simona Hapciuc este una dintre concurentele eliminate de la „Survivor România”. Ajunsă în țară, cea care a făcut parte din echipa Faimoșilor face noi dezvăluiri despre colegii din Republica Dominicană.

„Culiță nu vorbea despre familie, Jador își idolatrizează mama.  E în stare să își vândă viața pentru mama lui. Ulterior, lucrurile dintre mine și Jador s-au calmat și mi-a înțeles povestea de viață.

Mi-a zis: «Simo, dacă n-aș avea mamă, mi-ar plăcea să am o mamă ca tine». La Jador știți care este problema? Este foarte sufletist, dar este prost de gură. Este ca mine, suntem amândoi foarte vulcanici.

La Culiță este o răutate calculată. Mi-a scris sora lui pe Instagram și să nu mai aduc numele lui în discuții și să le respect familia”, a spus Simona la Kanal D.

„Eu țin foarte mult la Elena. Eu i-am zis că o văd în finală, dar trebuie să renunțe la victimizare. Votul ei n-a fost corect. Eu cred că ar fi trebuit să meargă pe Sebi. Sebi aprinde fitilul și Zanni nu se poate abține.

A greșit foarte mult, deoarece Zanni pusese stop acestui război. Nu a fost prima dată. Noi în camp am vorbit să ne adunăm și le spuneam să se împace și apoi ei au pornit iar războiul”, a declarat Simona Hapciuc la Teo Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *