Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Misha i-a „clonat” pălăria și dreadurile lui Connect-R

Misha este una dintre cele mai surprinzătoare artiste din showbiz-ul românesc. Cântăreața are mereu un aspect fresh și le propune fanilor soluții inedite de beauty. După cea mai recentă apariție publică, Misha a lăsat de înțeles că i-ar fi ”clonat” dreadurile și pălăria lui Connect-R. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Misha în zona Floreasca din Capitală, acolo unde artista a mers la o clincă de înfrumusețare. La plecare, după ce ar fi beneficiat de o repriză de răsfăț, cântăreața a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. După cea mai recentă schimbare de look, Misha parcă i-ar fi ”clonat” dreadurile și pălăria fostului soț.

Mai nou, Misha poartă părul prins în codițe, așa cum Connect-R îl purta în urmă cu mulți ani, iar pălăria pe care aceasta și-a pus-o pe cap era una asemănătoare cu cele folosite tot de fostul soț. Noul look ales de artistă, exceptând paltonul Louis Vuitton, pare să fie inspirat din trecutul „ex”-ului, doar culoarea și lungimea părului sunt diferite. Misha are codițe blonde, iar Connect-R le avea brunete.

Misha i-a „clonat” dreadurile lui Connect-R

De cum a ieșit din clinică, Misha s-a îndreptat către mașină, „uitând”, temporar, de masca de protecție. Înainte de a se urca la volan, ca un șofer responsabil, aceasta a plătit parcarea. S-a instalat comod în bolidul de lux pe care-l conduce și s-a făcut nevăzută în trafic.

Misha, schimbare surprinzătoare de look

Mesaj emoționant de 8 Martie din partea lui Connect-R

Deși sunt despărțiți de mai bine de cinci ani, Connect-R și Misha au rămas în relații apropiate, de dragul fetiței lor, Maya. Artistul și-a impresionat fanii cu un mesaj de apreciere pe care l-a transmis către fosta soție. De 8 Martie, Connect-R i-a mulțumit fostei soții pentru tot ceea ce este, pentru faptul că a fost o mămică devotată și pentru că mereu a pus-o pe fetița lor pe primul loc.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci când reușești să-ți dai seama: copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mamă înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe!

Să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, este mesajul scris de Connect-R.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *