Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Milionarul Dan Nicorescu a activat “codul roșu de securitate”

Excentricul milionar Dan Nicorescu a activat ”codul roșu de securitate”. Încă marcat, probabil, de episodul de coșmar din toamnă, atunci când tâlharii i-au spart casa și l-au legat fedeleș, afaceristul a sporit măsurile de siguranță și, după toate aparențele, evită să se mai expună în public. 

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe rafinatul domn Dan în zona Floreasca din Capitală. Excentricul om de afaceri nu prea avea cum să treacă neobservat și asta pentru că se afla la volanul unuia dintre bolizii săi de lux, Ferrari Superfast 812, pentru care ar fi plătit 450.000 de euro. Așa ceva chiar nu vezi la tot pasul prin București.

Milionarul nu mai coboară din Ferrari

Dan Nicorescu nu era singur, ci însoțit de o senzuală blondină care a ocupat locul din dreapta al superbului Ferrari. Probabil că cei doi și-au comandat câteva preparate culinare de la unul dintre restaurantele din zonă, pentru că milionarul a oprit în fața unuia dintre localuri. Surprinzător, a așteptat cuminte la volanul mașinii, în timp ce superba lui companioană s-a deplasat pentru a ridica comanda. Din câte se pare, după episodul traumatizant din toamna anului trecut, Dan Nicorescu a sporit măsurile de siguranță. A activat ”codul roșu de securitate” și evită să se mai expună în locurile publice.

După ce a ridicat comanda, blondina a revenit la mașină. „Domnul Dan” a demarat super-rapid și s-a îndreptat casă, pentru a se delecta, probabil, cu produsele culinare comandate la localul din zona Floreasca. (NU RATA: MULTIMILIONARUL APLICĂ ÎN STILUL SĂU NOILE REGULI – #STĂMÎNFERRARI, DAR ÎN PAPUCI DE CASĂ)

Dan Nicorescu a sporit măsurile de siguranță și nu se mai expune în public

Clipele de coșmar trăite de Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu a fost jefuit în toamna anului trecut. S-a întâmplat într-o noapte de octombrie, de luni spre marți, când hoții au intrat peste el în casă. Au crezut că afaceristul doarme tun, iar prada va deveni floare la ureche. Doar că jefuitorii au dat nas în nas chiar cu proprietarul, care se trezise. A fost, atunci, o altercație, în urma căreia milionarul a fost rănit, apoi încătușat. Hoții au furat mai multe bijuterii, bani, dar și un ceas de mare valoare, după care au părăsit imobilul. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT LA BANCĂ CELEBRUL MILIONAR DUPĂ CE A FOST JEFUIT DE 300.000 DE EURO)

Dan Nicorescu a așteptat ca blonda care-l însoțea să ridice comanda de la restaurant

Dan Nicorescu, mașini în valoare de 3 milioane de euro

În garajul său, afaceristul are bijuterii pe roți care sunt estimate la 3 milioane de euro. Printre acestea se numără: un Aston Martin DBS Superleggera – 350.000 €, primul Ferrari Superfast 812 din România – 450.000 €, un Lamborghini Aventador – 400.000 €, Rolls Royce Phantom Coupe – 450.000 €, Bentley Azure – peste 300.000 €.

Rafinat consumator de șampanie fină Armand de Brignac, controversatul afacerist a început să îşi construiască averea fabuloasă de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, avea deja primul său milion de dolari. Se întâmpla la 28 de ani! În vârstă de 53 de ani, afaceristul este originar din Târgoviște. În trecut, el a fost funcționar la Banca Românească, iar în prezent, se ocupă de imonbiliare și afaceri cu fier vechi. Deși la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată. Vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului din București este evaluată la aproape 4 milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *