Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Bendeac, plin de nervi la iUmor. Juratul de la Antena 1, scos din minți de un concurent: „Bă, băiatule”

Mihai Bendeac a fost scos din sărite de unul dintre concurenții de la iUmor. Vlad Marin a reușit să-l enerveze pe juratul de la Antena 1 la culme, astfel încât i-a spus câteva vorbe dure.

Vlad Marin, un concurent de la iUmor a vrut să facă senzație la Antena 1, însă a sfârșit prin a-l enerva la culme pe Mihai Bendeac, care s-a ridicat de pe scaunul de la masa juraților și a părăsit platoul. Acesta a venit în concursul de talente pentru a demonstra că poate să facă stand-up, deși nu a mai cochetat până acum cu așa ceva. De profesie, Vlad Marin este antrenor personal, pasionat de tatuaje.

“Vlăduț când ți-ai structurat numărul de umor. Cum ai făcut? Dă-ne și nouă tehnica. Ce ai scris tu pe foaie? Hai să scriem împreună să vedem cât durează”, i-a spus Cheloo lui Vlad Marin, ironizându-l pe concurent.

“Bă, mor! Bă, băiatule! Deci, dacă apare chestia asta la televizor, vă frâng, vă distrug! Dacă tu poți să te raportezi la teatru… Hai, mai las-o-n … mea! Dacă voi o să ajungeți să îmi plătiți mie pensia, o să am grijă să ajung suficient de bogat încât să nu am nevoie de pensia voastră!”, a răbufnit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac și-a cerut scuze pentru comportamentul său

După ce și-a dat seama de gafa făcută, Mihai Bendeac a revenit în platou și și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă pe care a avut-o și a recunoscut că a avut un vocabular nepotrivit. Delia l-a taxat pe colegul ei de la masa juraților, spunându-i că ea a fost impresionată de reacția lui Vlad Marin.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *