Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost repatriat! Familia se pregătește de înmormântare

Trupul neînsuflețit al interlopului Aly Sadoveanu, ucis în Statele Unite ale Americii de către partenerul său, a fost repatriat. Familia se pregătește de înmormântare, iar polițiștii sunt în alertă pentru ca evenimentul să nu încalce restricțiile impuse în pandemie.

Aly Sadoveanu a fost asasinat de către Florin Andronache, alias Florin Americanu, în SUA. Acest  a fost împușcat în cap de un membru al grupării rivale, în urma unei neînțelegeri provocate de împărțirea sumei de 200.000 de dolari pe care o obținuseră împreună. (CITEȘTE ȘI: „CAPUL” ROMÂNULUI CARE L-A ASASINAT PE INTERLOPUL ALY SADOVEANU VALOREAZĂ 1 MILION DE DOLARI. ANUNȚUL POLIŢIEI DIN CALIFORNIA)

După lungi tratative și cercetări, în cele din urmă trupul lui Aly Sadoveanua fost repatriat. Potrivit Fanatik.ro, acesta a fost adus în țară, luni seară, în jurul orei 20:30, cu un zbor cargo. Se pare că familia a fost nevoită să plătească pentru repatrierea pe calea aerului aproximativ 30.000 de dolari, notează newsweek.ro.

Familia se pregătește de înmormântare

Trupul lui Aly Sadoveanu a fost dus la casa acestuia din Chitila, unde familia și mai mulți apropiați îl așteptau încă de duminică. Potrivit sursei citate înmormântarea interlopului va avea loc peste două zile. (VEZI ȘI: CUM SE PREGĂTEȘTE POLIȚIA PENTRU INMORMÂNTAREA LUI ALY SADOVEANU, INTERLOPUL ÎMPUȘCAT MORTAL ÎN AMERICA)

Poliția este în alertă, iar autoritățile au monitorizat încă de la început repatrierea cadavrului, mai ales că se așteaptă un priveghi și o înmormântare cu multe persoane. Surse din Poliție au dezvăluit că anchetatorii ar fi constituit un grup de lucru, în cadrul căruia s-a pus la punct un plan de acțiune și s-au luat în calcul mai multe scenarii. Oamenii legii vor să se asigure că restricțiile impuse în pandemie nu o să fie încălcate.

Aly Sadoveanu o să fie înmormântat în cavoul familiei, care arată impunător. Deși autoritățile sunt în alertă se așteaptă o ceremonie funerară cu fast, având în vedere că este vorba despre un lider al unei grupări interlope.

Cavoul în care o să fie depus trupul neînsuflețit al interlopului. Sursă foto: Fanatik.ro

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *