Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Inna și Deliric au ieșit la un pahar de vin “pe trotuar”

Inna și Deliric au sărbătorit clasic de ”Ziua Femeii”! Artistul a intuit gusturile iubitei și a scos-o pe celebra cântăreață la un pahar de vin, „pe trotuar”, în cartierul preferat de milionarii Capitalei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Faptul că Deliric și Inna au o relație nu mai este de multă vreme un secret. Cei doi se afișează din ce în ce mai mult împreună și nu se sfiesc să își arate sentimentele. Se bucură de fiecare moment împreună și chiar își împart treburile casnice. Așa cum era de așteptat, cei doi au celebrat împreună Ziua Femeii. Într-un mod clasic, ce-i drept.

De 8 martie, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Inna și pe iubitul acestiea, Deliric, pe terasa cochetă a unui mic local din Dorobanți. Din câte se pare, Deliric a intuit ce își dorește iubita lui de Ziua Femeii și astfel a scos-o la un pahar de vin, chiar „pe trotuar”, în cartierul preferat de milionarii Capitalei.

Deliric și Inna, de 8 Martie, pe ”silențios” la terasă

Îmbrăcați lejer, Inna și Deliric s-au bucurat din plin de momentele libere și au petrecut în tihnă pe terasa micuță a localului din Dorobanți. Mai mult au stat pe telefoane decât să socializeze. Și cum toate lucrurile bune se fac cel mai bine în doi, în timp ce Inna s-a bucurat pe îndelete de un pahar generos de vin roșu de calitate superioară, Deliric a „trecut” pe apă minerală. (NU RATA: S-A AFLAT CUM O ALINTĂ DELIRIC PE INNA! CÂNTĂREAȚA S-A FILMAT ÎN IPOSTAZE SEXY, IAR IUBITUL EI I-A STRICAT ÎNREGISTRAREA. A ȘTERS-O, DAR AVEM IMAGINILE SALVATE)

Deliric a scos-o pe Inna la un pahar de vin, de Ziua Femeii

Ce spune Inna despre iubitul ei, Deliric

Era doar o bănuială, apoi, Inna a confirmat: formează un cuplu cu Deliric. Înainte de a spune totul, Inna făcea gestul care trăda iubirea dintre cei doi. Pe contul ei de Instagram, a postat o fotografie super-sexy, în care apărea în costum de baie, iar pe posterior îl eticheta pe nimeni altul decât pe celebrul rapper! Fanii au fost în extaz să vadă că Inna recunoștea relația, și-o asuma.

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, când Deliric și-a serbat ziua de naștere. Și avea s-o spună și în clar, în scurt timp. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, era anunțul Innei, pentru Elle.ro

Între timp, relația s-a aprofundat, cei doi nu s-au mai ascuns și au ieșit, de mână, pe străzile Capitalei. Inna spune că este ”iubitoare și energică”, iar la iubitul ei îi plac ”spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, dar și că este funny”Planuri de viitor? Inna vrea să devină mamă, doar că nu e chiar decisă acum… S-ar simți însă binecuvântată dacă ar rămâne însărcinată! ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”a mai divulgat Inna. (VEZI ȘI: “INCENDIU” PE PLAJĂ, A APĂRUT SEXY-INNA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *