Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Poveste cu happy end. Cum a reușit o bucureșteancă să-și recupereze geanta pe care o uitase pe scaunul din autobuz

De multe ori, din grabă, ajungem să pierdem diverse obiecte. O bucureșteancă și-a uitat geanta pe scaunul din autobuzul în care a călătorit, iar spre recuperarea ei a dat startul unei adevărate aventuri.

O bucureșteană a trecut prin clipe destul de palpitante după ce și-a uitat geanta pe scaunul din autobuzul în care a călătorit. Spre norocul ei, Poliția s-a implicat și a ajutat-o să recupereze bunul uitat, și uite așa povestea a avut un final fericit pentru toată lumea.

„8 Martie, ora 20:00. O doamnă coboară în staţia STB de la Piaţa Unirii şi se îndreaptă spre Centrul Vechi. Face câţiva paşi şi se opreşte brusc. Îi lipseşte ceva. Poşeta. Iar autobuzul din care se dăduse jos tocmai plecase. Panicată, femeia se îndreaptă spre echipajul de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti care îşi desfăşura activitatea în faţa magazinului Unirea.

„Vă rog, ajutaţi-mă! Mi-am uitat geanta pe scaun, în autobuz! În 385…. am acte, carduri, bani, cheile de la casă….M-am grăbit să cobor…”, le-a spus femeia poliţiştilor locali”, transmit reprezentanții Poliției Locale București.

Geanta s-a întors la posesoarea ei de drept

Așa cum vă spuneam, femeia a avut parte de o poveste cu final fericit, după ce și-a recuperat geanta din autobuz, cu ajutorul Poliției.

„Agenţii P.L.M.B. au reacţionat prompt şi, însoţiţi de reclamantă, au plecat imediat după autobuzul cu pricina. În mai puţin de zece minute, mijlocul de transport în comun a fost identificat într-o staţie din zona Calea 13 Septembrie. Iar, pe unul dintre locuri, conform descrierii femeii, au găsit bagajul uitat. Poşeta a fost înapoiată iar I.E., în vârstă de 38 de ani, şi-a recuperat în integralitate bunurile pierdute”, mai transmite sursa citată.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *