Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Kamara, prima reacție după ce fratele lui a fost eliminat de la „Survivor România”. „Nici nu m-a mai interesat”

În ediția de duminică seara, de la „Survivor România”, Musty a fost cel care a părăsit competiția, în urma voturilor primite din partea publicului. Kamara, fratele concurentului de la Kanal D, a făcut primele declarații.

„Eu, sincer, aș mai fi vrut să stea în competiție, dar el
mi-a spus, la telefon, că este mulțumit de aventura pe care a avut-o. Iar
atunci tot ce pot să spun este că important e că Musty este împăcat cu el, că e
mulțumit.

Sunt, și o spun foarte sincer, foarte mândru de parcursul lui în emisiune, chiar dacă nu a ajuns până la final și, o spun cu convingere, plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump.

Musty era cel care aducea echilibrul în echipa lor, el era cel care îi liniștea. Sorin nu va mai fi o voce atât de puternică, Sorin pare să fie liderul lor, iar acum vor apărea fricțiuni în grupul lor”, a spus pentru Wowbiz Kamara, fratele Războinicului Musty.

„Nici nu m-a mai interesat că a fost eliminat de la Survivor după ce am văzut cum l-a bătut pe Sebastian, cel care a zis că luptă cu «bătrânul»… L-a făcut praf, i-a luat două puncte din două, l-a bătut fără drept de apel.

Culmea e că Sebastian, care e cel mai slab de la Faimoși, cel puțin dintre băieți, s-a apucat să comenteze, credea că va mai face și el puncte pe seama lui Musty, dar și-a primit lecția”, a mai spus Kamara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *