Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gazda emisiunii „Puterea Dragostei”, luată cu salvarea de acasă

Cristina Mihaela Dorobanțu, una dintre cele mai simpatice prezentatoare de la Kanal D, a trecut prin momente de coșmar în weekendul trecut. A fost luată cu salvarea de acasă și dusă de urgență la spital, după ce a făcut toxiinfecție alimentară. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile întâmplării.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de momentele neplăcute prin care a trecut prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Dorobanțu.

Focoasa vedetă de la Kanal D a profitat din plin de weekendul liber și a dat o fugă în țară să petreacă cu familia și prietenii. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar clipele minunate s-au transformat într-un adevărat coșmar. Potrivit surselor noastre, gazda emisiunii ”Puterea  Dragostei” a ajuns de urgență la spital.

Show-ul, pus în pericol?

Din câte se pare, Cristina Dorobanțu s-a confruntat cu o formă severă a unei toxiinfecții alimentare, după ce ar fi luat masa într-un local din zona de nord a Capitalei. După cum afirmă sursele noastre, în cursul zilei de sâmbătă, vedeta Kanal D a ajuns de urgență la spital cu o ambulanță.

Problemele de sănătate ale Cristinei ar fi semănat panică în Kanal D. Și asta pentru că ar fi existat posibilitatea ca prezentatoarea să nu reușească să se întoarcă la timp în Turcia, acolo unde se filmează show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Totul s-ar fi rezolvat însă cu bine, până la urmă. (NU RATA: ”PRINȚESA OCHELARILOR” & ”REGINA DRAGOSTEI” AU RĂVĂȘIT ”CARTIERUL MILIONARILOR”. AU APĂRUT LA RESTAURANT ÎN ȚINUTE APROAPE “TOPLESS”)

Cristina Dorobanțu, momente dificile

Supranumită ”Regina dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor, prin frumusețe și atitudine, din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D. Atunci, tânăra a ajuns în marea finală. Acum doi ani, fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului, unde s-a remarcat și a avut parte de o surpriză din partea juraților și a prezentatoarei: un tort impresionant și un superb buchet cu flori, pentru că era ziua ei de naștere.

După ce s-a încheiat participarea sa la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir și Bursucu. (VEZI ȘI: PREZENTATOAREA DE LA „PUTEREA DRAGOSTEI” ȘI IUBI AU DAT O TURĂ PRIN ORAȘ FĂRĂ MASCĂ)

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei”, s-a făcut remarcată, mai întâi, la „Bravo, ai stil!”

Vedeta de la Kanal D, în vizorul hoților

Așa cum v-am dezvăluit recent, una dintre cele mai sexy vedete de la Kanal D a trăit momente palpitante pe Aeroportul Otopeni. Când s-a întors din Turcia, unde se filmează emisiunea TV, vedeta Kanal D Cristina Dorobanțu ar fi fost ținta hoților de bagaje, la scurt timp după ce coborât din aeronavă.

Mai exact, una dintre valizele vedetei de la Kanal D, surprinzător, cea în care se aflau cele mai valoroase articole vestimentare, dar și cele mai multe bijuterii de lux, ar fi fost ridicată de pe banda de bagaje de o persoană necunoscută. Imediat după ce ar fi intrat în posesia prețiosului geamantan, persoana în cauză s-ar fi grăbit să părăsească aeroportul.

Doar că, după ce a sesizat lipsa valizei, Cristina Dorobanțu a sesizat autoritățile din aeroport – care s-ar fi dovedit extrem de prompte – și ar fi reușit să identifice persoana la timp și astfel să o împiedice pe aceasta să sustragă bagajul în care se aflau haine și bjuterii de câteva mii de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *