Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată fiica lui Răzvan Simion, în vârstă de 16 ani. Prezentatorul TV a scos-o pe Ianca la restaurant. „Iubita mea!”

Răzva Simion a divorțat de mama copiilor săi în 2015, iar de atunci, acesta a încercat să păstreze o legătură strânsă cu fiul și fiica lui, chiar dacă s-au mutat din București. Recent, matinalul de la Antena 1 și-a scos fata la restaurant, iar imaginea cu cei doi a făcut senzație în mediul virtual.

Răzvan și Ianca s-au îmbrăcat elegant, la patru ace, cu sacouri, iar fotografia cu ei doi a făcut senzație pe rețelele de socializare. „Iubita mea”, a scris Răzvan în dreptul imaginii în care își strânge fiica în brațe.

Mii de aprecieri și comentarii pozitive au apărut în dreptul fotografiei: „Doamne, ce frumusețe!”, „Poza aceasta este despre viață și vibrație”, „ Doamne, frumoasă fată ai! Să fie sănătoasă și fericită!”, „Wow, Răzvan, să fie sănătoasă.

Ai o adevărată domnisoară”, „Superbă”, „Seamănă cu tine”, „Câtă fericire se citește pe chipul vostru! Să ai mereu grija de ea”, „Câtă frumusețe și puritate transmite”, „Ar trebui să-ți cumperi pușcă…pentru a păzi așa frumusețe!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *