Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Connect-R, mesaj de dragoste pentru Misha, la 5 ani de la divorț. „Ești îngerul copilului nostru”

Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu cinci ani, însă au rămas prieteni de dragul fetiței lor. Ba mai mult, recent, artistul a recunoscut că locuiește încă în aceeași casă cu artista. Acum, de Ziua Femeii, interpretul a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh!

Atunci când dă viață! Și totuși, multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ți dai seama că copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine.

Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mamă înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram.

„Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău!

Practic, la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viață unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil! Mulțumesc, Misha, pentru că ești mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, a mai adăugat artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *