Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adrian Nartea, tătic pentru a doua oară! Soția actorului a născut recent. „Bine ai venit acasă, Petra”

Familia lui Adrian Nartea s-a mărit cu încă un membru. Actorul a devenit pentru a doua oară tătic și a împărtășit bucuria cu fanii de pe rețelele de socializare. Alina, soția acestuia, a născut o fetiță.

Adrian Nartea este, din nou, tată de fată. Micuța Petra a ajuns acasă, iar întreaga familie s-a bucurat de prezența ei. Actorul a împărtășit momentele speciale din viața sa și cu internauții, căror le-a prezentat-o pe micuța Petra. Adrian Nartea este în culmea fericirii și este pregătit pentru perioada următoare, în care o să fie un adevărat sprijin pentru soția lui. (CITEȘTE ȘI: SECRETUL DIN GARAJ AL LUI ADRIAN NARTEA, DIN SERIALUL VLAD: ”TREBUIE SĂ MĂ DEZBRAC!” CE A FĂCUT ACTORUL)

 „A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.

Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, a scris Adi Nartea  pe pagina sa de Instagram.

Adrian Nartea, o familie fericită

De mai bine de șapte ani de zile, Adrian Nartea și Alina formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut acum mulți ani, prin intermediul serviciului, iar de atunci au rămas împreună. Prima lor întâlnirea a fost în Tunisia, când au lucrat la un proiect comun.

„Ea venea din Milano, eu din România şi am lucrat trei zile împreună. După ce proiectul s-a terminat, ne-am schimbat id-urile de messenger şi aşa a început relaţia noastră”, a declarat Adrian Nartea.

(VEZI ȘI: ADRIAN NARTEA, PRIMA DECLARAȚIE DUPĂ CE S-A SPUS CA A FOST INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS! ACTORUL PRINCIPAL DIN SERIALUL „VLAD” A INFIRMAT ZVONURILE)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *