Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Tu ești jumătatea mea perfectă!”

Laurette s-a afișat alături de un bărbat misterios, căruia nu i se vede chipul, ci doar o mână tatuată și care o strânge pe diva la piept. Iar artista ține să anunțe că lângă ea se află ”jumătatea ei perfectă!”

Mulți dintre fanii ei i-au transmis salutări și au felicitat-o pentru ”achiziție”, alții au remarcat ceasul scump pe care misteriosul bărbat îl poartă la mână. ”Cea mai frumoasă femeie din România”, avea să fie una dintre reacțiile celor care o îndrăgesc pe mulatră. (CITEȘTE ȘI: LAURETTE S-A POZAT GOALĂ PENTRU FOSTUL IUBIT SECRET. „NU SUNT FOTOGRAFII VULGARE, SUNT ARTISTIC FĂCUTE”)

 

Laurette, ceruă de soție de fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye

După cotroversatul ”episod” din piscină, unde senegalezul a făcut mărturisiri șocante în timp ce se destrăbăla cu Laurette și o altă domnișoară, Magaye Gueye a fost în centrul altui moment ”interesant”. De această dată, acțiunea s-a desfășurat în restaurantul hotelului de lux din Poiana Brașov. Jucătorul lui Dinamo a luat-o de mână pe sexoasa mulatră și i-a adresat marea întrebare: ”Do you want to marry me?” (n.r. Vrei să te măriți cu mine). Fără ezitare, Laurette a răspuns cu un ”Da!” extrem de hotărât. Cum aveau și martori la surprinzătorul moment, la unison, Laurette și Gueye i-au cerut celui care filma să păstreze videoul ca dovadă a cererii fotbalistului.

Cunoscuta Laurette a intrat în direct la emisiunea moderată de Victor Vrînceanu și l-a apărat pe fotbalistul lui Dinamo, despre care spune că „a glumit” în materialul video în care jucătorul petrece cu femei și alcool în jacuzzi, la Poiana Brașov. „După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre. E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?

Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.

Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo.

Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”, a spus Laurette Atindehou, la ProSport Live.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *