Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ramona Bădescu, prima imagine cu tatăl băiețelului ei. Iubitul italian este bancher

Ramona Bădescu a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, la „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, că bărbatul care o face fericită de trei ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali. Până acum, actrița i-a ținut identitatea ascunsă, mai ales că acesta nu este persoană publică.

Ramona Bădescu trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani. Băiețelul celor doi, Ignazio, va împlini în curând un an și jumătate.

„Se numește Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Sunt mulți bărbați cărora nu le plac bijuteriile, a spus ea când a fost întrebată despre inelul spectaculos de pe mâna ei.

Ramona Bădescu, prima imagine cu tatăl băiețelului ei. Iubitul italian este bancher

Ramona Bădescu a oferit mai multe detalii despre bărbatul din viața ei. „Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun.

Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși.

Ramona Bădescu, prima imagine cu tatăl băiețelului ei. Iubitul italian este bancher

Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură.

Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată.

Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a povestit Ramona Bădescu la emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *