Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Libelula” lui Speak a incendiat internetul. A strâns peste 100.000 de like-uri

CANCAN.RO vă prezintă cele mai fierbinți imagini ale lunii martie. ”Libelula” lui Speak a incendiat internetul cu fotografiile din Dubai. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor!

Nu-i de mirare că a depășit un million de urmăritori pe Instagram. Cristina Ștefania, logodnica lui Speak, este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy brunete din lumea mondenă. Conștientă de formele sale senzuale, ”Libelula” nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare, iar mai apoi împărtășește rezultatul cu prietenii din mediul virtual.

Peste 100.000 de like-uri în timp record

Așa s-a întâmplat recent, atunci când ”Libelula” lui Speak s-a fotografiat în balconul hotelului din Dubai, acolo unde se bucură de o minunată vacanță alături de viitorul ei soț. Imaginile senzuale și nerecomandate cardiacilor, pur și simplu, au incendiat internetul. Într-un timp extrem de scurt, mai puțin de o zi, logodnica lui Speak a primit peste 100.000 de aprecieri.  Lucru care, cu siguranță, a stârnit invidia multor vloggeri de top.

Cum „ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, după aceste imagini senzaționale, Speak, cu siguranță, a devenit unul dintre cei invidiați bărbați din showbiz. (NU RATA: „LIBELULA” LUI SPEAK ȘI-A INTRAT ÎN ROLUL DE ȘOFER, DEȘI ÎNCĂ MAI ARE “LĂMÂIȚELE” ÎN GEAM)

”Libelula” lui Speak a încins internetul cu fotografiile din Dubai

Speak a făcut pasul cel mare

Speak și Ștefania s-au logodit anul trecut în cadrul emisiunii Asia Express. Artistul a cerut-o în căsătorie în etapa a zecea a concursului, iar, imediat ce s-au întors în țară, au început și pregătirile de nuntă.

Cei doi au ales nașii, au stabilit unele dintre domnișoarele de onoare și pun la punct toate detaliile. Ștefania își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă și le-a povestit pe contul personal de Instagram la ce s-a gândit pentru marele eveniment.(VEZI ȘI: “FAMILIA SMILEY” ȘI “FAMILIA SPEAK”, LA MASĂ ÎN AȘTEPTAREA BEBELUȘEI)

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturăm așa ideea în minte și eu, și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a spus Ștefania pe Instagram.

Ștefania, ipostaze „fierbinți” în Dubai

Speak, despre prima întâlnire cu tata socru

În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că prima întâlnire cu părinții logodnicei lui nu a fost tocmai lipsită de emoții. Cel care l-a pus la încercare a fost tatăl „Libelulei”, care l-a scos în curte și l-a sucit pe toate părțile, din dorința de a afla care-i sunt intențiile.

„Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei. Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi.

După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a declarat Speak pentru Viva.ro.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *