Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Două fetițe au fost filmate chiar în momentul în care au văzut o fantomă în bucătărie. Mama uneia dintre ele abia le-a putut liniști

O filmare pe care apar două fetițe în momentul în care văd o fantomă în bucătărie a devenit virală pe Internet. Micuțele nu erau singure acasă, iar mama uneia dintre ele abia le-a putut liniști după ce au observat entitatea care “le-a vizitat”.

Două fetițe, filmate în clipa în care au văzut o fantomă în bucătărie

Video-ul încărcat pe Youtube se numește “Fetele văd fantoma și fug”, iar dacă veți da play la clipul de mai jos, veți observa cum, în timp ce mânca la o masă mică alături de prietena sa, prințesa care este cu spatele la cameră se uită insistent spre bucătărie și se sperie.

“Asta m-a speriat”, a spus copila care părea îngrozită de ceea ce a văzut.

“Ce?”, a întrebat femeia care a filmat întregul episod și, din păcate, pe imagini nu se observă nicio umbră suspectă…

“Sunt speriată”, a mai mărturisit fata și s-a dat cu scaunul mai în spate.

“E ok”, a reacționat fetița care stătea cu spatele la bucătărie.

“Am stins luminile, atâta tot”, a explicat tânăra mamă.

Ulterior, prietena ei a început să scoată anumite sunete, iar gesturile nu au amuzat-o, ci dimpotrivă. În plus, ea a continuat să se uite spre bucătărie și, la un moment dat, s-a ridicat de pe scaunul galben de plastic plângând.

Nu rata: Înregistrarea care a șocat milioane de oameni. O fantomă a fost filmată într-un spital de boli psihice abandonat | VIDEO

În timp ce mama sa încerca să o liniștească, amica ei și-a întors capul spre bucătărie și a început să țipe îngrozită. Ulterior, a împins repede masa și a fugit urlând spre femeia care a înregistrat scenele.

Filmarea cu cele două fetițe care au văzut o fantomă în bucătăria casei într-o zi ploioasă a fost vizionată de aproape un milion și jumătate de oameni.

Vezi și: O posibilă fantomă, filmată într-o pădure din SUA. Imagini surprinzătoare | VIDEO

Sursa foto: captură YouTube / Angel Ruiz

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *