Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O profesoară de 35 de ani, condamnată la închisoare pentru că a făcut un elev de 15 ani să se îndrăgostească de ea. Cum l-a sedus

O profesoară din Marea Britanie, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la șase ani și patru luni de închisoare pentru că a sedus un elev de 15 ani.

Fost supraveghetor la o şcoală din Wendover, Kandice Barber l-a cunoscut acolo pe minor, pentru care, spun anchetatorii, a făcut o adevărată obsesie.

I-a trimis poze topless şi chiar o filmare în care își oferă singură plăcere. Totul, sperând că îl va seduce pe tânăr, ceea ce s-a și întâmplat. Elevul a căzut în mrejele ei, iar cei doi au ajuns să se iubească până și pe un câmp, scrie BBC, citat de Gândul.ro.

Cum a ieșit secretul la iveală

Potrivit sursei citate, povestea a ieșit la iveală atunci când profesoara a trecut la al nivel și l-a amenințat pe elev.

I-a spus că-i va face probleme dacă povestește ceva. Însă cazul a ajuns în instanță, iar Kandice Barber a fost găsită vinovată de coruperea minorului.

Vineri, 5 martie, la doar o lună de când a fost totul făcut public, magistraţii Curții Coroanei din Aylesbury au și dat verdictul – şase ani şi două luni de închisoare.

Ce este profesoara să facă acum

După ce va ieși din închisoare, Kandice Barber este obligată să se anunțe autorităţile în legătură cu orice schimbare de domiciliu și ori de câte ori întreprinde vreo călătorie! În plus, numele ei este acum trecut într-un registru al prădătorilor sexuali din Marea Britanie, iar Kandice Barber va avea interzis pe viitor să mai lucreze cu minori!

„Profesoara avea misiunea să ajute elevii să ia deciziile corecte, dar ea i-a ajutat să ia cele mai greşite decizii”, au motivat judecătorii sentința dată.

Citește și: O fostă profesoară de română, reacție acidă atunci când asistenta i-a spus „tanti”: „Dacă nu eram eu, nu ajungeați voi asistenți și doctori!”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *