Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscopul chinezesc pentru luni, 8 martie 2021. Este o zi guvernată de Lemn Yin și de Iepure

 

Iepurele este un semn zodiacal care aparține tot Lemnului Yin, astfel că în această zi, Lemnul Yin este destul de puternic. Iar starea generată de prezența acestui element este furia. 

Lemnul Yin intră în conflict cu Metalul Yin, motiv pentru care nativii care au ca element al sinelui Metal Yin vor avea o zi mai puțin bună. Va fi chiar plină de momente tensionate, atât în raport cu banii pe care îi cheltuie într-un mod neașteptat, dar și în relațiile cu colegii și cu familia. Este o zi, în care ar fi indicat să vorbească mai puțin și să asculte mai mult, Metalul Yin.

Metalul Yang este mai bun prieten cu Lemnul Yin, astfel că nativii Metal Yang vor avea o zi bună, plină de conversații interesante. Iar în ceea ce privește planurile pe termen scurt și lung, astăzi ar putea primi o veste bună în ceea ce privește banii, eventual despre aprobarea unui credit. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 MARTIE 2021. PEȘTII SUNT ÎN CENTRUL ATENȚIEI )

Elementele Apă Yang și Apă Yin sunt plini de optimism 

Elementele sinelui Apă yang și Apă Yin sunt și ei bine dispuși, în ciuda predispoziției generale de furie și de nemulțumire. Datorită firii lor, acești nativi, găsesc mereu motive de optimism, ei văd mereu partea plină a paharului. Iar astăzi pot fi cei care ridică moralul colegilor sau membrilor familiei. Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin interacționează cu mai mulți oameni decât și-au planificat, pentru această zi, fie la telefon, fie față în față, astfel că ziua poate fi mai obositoare decât se așteaptă, însă este fructuoasă. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin pot fi mai agitate, mai nervoase, deși prin natura lor sunt pline de optimism și de energie. Însă, în jurul prânzului își revin și se concentrează ușor asupra responsabilităților și jobului. Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt întotdeauna pregătite să mai învețe ceva, să mai experimenteze ceva ce le-ar putea aduce recunoașterea meritelor profesionale. Sunt mereu deschiși la nou, deși uneori analizează prea mult și refuză să profite de oportunitate. Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, această este mai puțin bună pentru nativii din an de Cocoș și foarte bună, pentru nativii din an de Câine. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *