Zlatan Ibrahimovic, dus pe motocicletă la Sanremo. „Am oprit un motociclist care era în trecere. Din fericire, era fan Milan”

Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, să ajungă la Sanremo, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic din cauza unui accident, relatează News.ro, care citează Football Italia.

Fotbalistul suedez de la AC Milan, care în aceste zile este unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, ar fi cerut de la organizatorii festivalului să fie liber, miercuri, pentru a fi prezent la meciul AC Milan – Udinese, scor 1-1.

A doua zi dimineață, Ibrahimovic s-a antrenat alături de colegii săi de la AC Milan, iar apoi, după-amiază, a plecat cu maşina spre Sanremo.

La un moment dat, mașina în care se afla fotbalistul suedez a rămas blocată în trafic, din cauza unui accident.

În lipsă de timp și de alte soluții, Zlatan Ibrahimovic a apelat la un motociclist, pe care l-a rugat să-l ducă până la Sanremo.

„După ce am stat trei ore în maşină, i-am spus şoferului că trebuie să ies. Am oprit un motociclist care era în trecere şi l-am întrebat dacă poate să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era fan Milan”, a povestit Zlatan Ibrahimovic.

M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta şi când am ajuns, şi era foarte frig, mi-a spus: „Am fost prima dată cu motocicleta pe autostradă…”

Zlatan Ibrahimovic:

60 km in moto per raggiungere @SanremoRai: la clip è su #RaiPlay ➡️https://t.co/YmmduZpfTp ⚡️Il video di @Ibra_official ⤵️#Sanremo2021 @RaiUno pic.twitter.com/l1HHkJ4Fq1

— Ufficio Stampa Rai (@Raiofficialnews) March 4, 2021

Fotbalistul de la AC Milan a ajuns la timp, iar joi seara a făcut din nou show, cântând pe scena festivalului alături de Sinisa Mihajlovic.

Asta după ce, în prima seară a festivalului Sanremo, Zlatan Ibrahimovic s-a dat în spectacol, alături de prezentatorul Amadeus.

FOTO: EPA