Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Monica Hill nu ar fi singura victimă a milionarului “Ureche”

Controversatul milionar Florin ”Ureche” pare să fie lipsit de scrupule. Înainte de a izbucni scandalul violului căruia i-ar fi căzut victimă fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu, finul Cămătarilor și-a etalat ”casa ororilor” la televizor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii uluitoare.

Cu siguranță, ”Cazul Ureche” a oripilat o țară întreagă. Nu cu multă vreme înainte de a fi săltat de oamenii legii, sub acuzația de viol, finul lui Nuțu Cămătaru și al lui Fane Spoitoru și-a prezentat casa pe micul ecran.

Întâmplător, știrea despre locuința lui ”Ureche” a fost prezentată chiar de Cristian Sabbagh, prezentatorul de la Kanal D care, de-a lungul timpului, s-a arătat intransigent cu „mafioții”. Pe micul ecran, controversatul milionar Florin „Ureche” pleda într-un fin cunoscător de artă. Împreună cu un specialist în imobiliare, Florin Belu și-a evaluat casa – locul în care Monica Hill ar fi trăit un adevărat coșmar – la aproximativ un milion de euro.

Cum opulența părea să fie cuvântul de ordine al controversatului afacerist, Florin Ureche și-a prezentat, cu emfază, unele dintre operele de artă pe care le deține. Ba, mai mult decât atât, a ținut să precizeze că amenajarea locuinței a fost numai cu obiecte de valoare, care au în spate adevărate povești.

Florin Ureche și-a scos ”la înaintare” obiectele de artă

Florin Ureche ar fi ”recidivat”!

La momentul în care materialul video se realiza în locuința lui Florin Belu, nimeni nu și-ar fi închipuit că acolo ar fi avut loc adevărate orori. Potrivit unor surse din mediul judiciar, sexoasa modelă din Cluj nu ar fi singura victimă a milionarului. Până ca aceasta să-i cadă în plasă, se pare că în casa de un milion de euro ar fi trăit momente de coșmar și alte tinere.

Controversatul Florin „Ureche” a pozat într-un fin colecționar de artă

”Ureche”, agresiv cu femeile?

După cum susțin mai multe surse D.A.S, Florin Belu ar fi dat dovadă de un comportament scandalos cu femeile care îndrăzneau să-l refuze. Din câte se pare, controversatul milionar ar fi fost protagonistul mai multor episoade violente în care au fost implicate reprezentante ale sexului frumos. (NU RATA: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE MILIONARUL “URECHE” ÎNAINTE DE A FI SĂLTAT PENTRU VIOL? PRIMA REACȚIE A VICTIMEI MONICA HILL: ”NU VREAU SĂ MAI AM DE-A FACE CU ACEST OM!”)

Imagini uluitoare din casa lui Florin Ureche

Clipe de teroare în casa lui Florin „Ureche”

Fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu ar fi avut parte de clipe de coșmar în casa lui Florin Belu. Potrivit datelor din dosar, controversatul afacerist i-ar fi luat telefonul brunetei și ar fi recurs la amenințări pentru a o intimida. Din câte se pare, focoasa brunetă din Cluj nu ar fi singura victimă a omului de bază al Cămătarilor.

”I-a confiscat telefonul, a sechestrat-o și, pentru a o intimida, a amenințat-o că o distruge. I-ar fi spus că are multe relații, în special în lumea media, și că îi este foarte ușor să-i distrugă cariera dacă nu face ce-i spune el. Pur și simplu, a terorizat-o. Din câte se pare, acesta ar fi avut doi complici, șoferul și secretara care au abordat-o pe tânără”ne-a declarat o sursă D.A.S.

Ar fi pus la cale o adevărată „regie”

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, controversatul milionar ”Ureche” ar fi pregătit un scenariu laborios pentru a ajunge la sexoasa brunetă. Victima controversatului afacerist le-ar fi povestit anchetatorilor, cu lux de amănunte, modul în care a fost racolată, dar și coșmarul pe care l-a trăit în apartamentul lui Florin ”Ureche”, unde a fost sechestrată.

Monica Hill ar fi fost violată de Florin „Ureche”

Conform unor date din dosar, inițial, fotomodela lui Botezatu ar fi fost abordată, prin intermediul unei rețele de socializare, de șoferul lui Florin Belu. Ulterior, ca scenariul cu filmarea unui spot publicitar să fie cât mai credibil, finul lui Nuțu Cămătaru și-ar fi pus secretara să o contacteze pe Monica Hill și să aranjeze întâlnirea în apartamentul acestuia, unde, chipurile, ar fi urmat să aibă loc filmarea reclamei. (NU RATA: CE „REGIE” I-A FĂCUT MILIONARUL „URECHE” FOSTEI „LOGODNICE” A LUI BOTE, ÎNAINTE DE VIOL. AVEM DETALII DIRECT DE LA DOSAR!)

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis arestarea lui „Ureche” pentru viol

În cursul zilei de miercuri, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au admis cererea depusă de procurorii de la ”Crimă organizată” și au încuviințat arestarea preventivă a lui Florin Belu, cunoscut în ”lumea bună” din București drept ”Ureche”.

”Admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN, fiul lui …, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal. În temeiul art. 226 alin. 2 C.pr.pen., va dispune arestarea preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 03.03.2021, până la data de 01.04.2021, inclusiv.

În temeiul art. 230 C.pr.pen., va emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru prezenți, respectiv de la comunicare, pentru absenți. Pronunţată în camera de consiliu azi, 03.03.2021”se arată în decizia judecătorilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *