De ce sa mananci usturoi pe stomacul gol

Stiati ca consumul de usturoi in fiecare zi pe stomacul gol poate face minuni pentru sanatatea dumneavoastra? Multi oameni nu cunosc toate beneficiile acestui aliment medicinal.

Oamenii de stiinta au efectuat mai multe studii si toate rezultatele au aratat ca consumul unui catel de usturoi pe stomacul gol creste puterea usturoiului si functioneaza ca un antibiotic natural. De ce este atat de eficient cand este mancat pe stomacul gol? Deoarece bacteriile din corpul tau sunt supraexpuse dimineata si nu pot proteja influentele puternice.

Deci, la ce ne ajuta consumul usturoiului pe stomacul gol?

Ajuta la scaderea tensiunii arteriale . Nu toata lumea stie ca consumul unei legume duce la vasodilatatie, in urma careia presiunea scade.

Usturoiul functioneaza ca un remediu eficient pentru toate tipurile de probleme de stomac, inclusiv diaree, si stimuleaza pofta de mancare. Este un tratament excelent pentru problemele nervoase, dar numai daca il consumi pe stomacul gol. Ajuta la imbunatatirea digestiei, creste pofta de mancare, are proprietati antioxidante si antibiotice puternice si elimina toxinele din corpul tau.

Reduce durerile provocate de artrita (are proprietati antioxidante si antiinflamatorii);

Lupta impotriva infectiilor cu fungi, inclusiv a infectiei care provoaca „piciorul de atlet“, precum si a ciupercii care provoaca candidoza;

Daca aveti o viata stresanta  incercati sa  mancati  usturoi imediat dupa ce va treziti, deoarece ajuta la controlul stresului si opreste productia in exces de acid gastric care se produce atunci cand sunteti stresat sau nervos.

Usturoiul si medicina alternativa

Usturoiul este un medicament alternativ de detoxifiere. Expertii spun ca usturoiul este atat de puternic incat elimina viermii si bacteriile daunatoare din corpul dumneavoastra si ajuta la prevenirea bolilor precum diabetul, depresia,  febra tifoida si unele tipuri de cancer.

Consumul de usturoi poate ajuta, de asemenea, la tratarea tuberculozei in mai multe moduri.

Daca sunteti alergic la usturoi, nu il consumati crud, daca va simtiti inca iritat, incetati sa-l mai folositi complet.

Sursa