Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru, la 7 ani de când a părăsit România. Fratele lui Augustin locuiește cu familia în Germania. „E o nouă provocare”

Lucian Viziru a devenit cunoscut odată cu trupa „Gaz pe Foc”,
când a făcut senzație pe scena muzicală în urmă cu mulți ani. Însă, fratele lui
Augustin Viziru este și actor, Lucian apărând în mai multe telenovele românești.
În cele din urmă, acesta a decis să părăsească România împreună cu soția și
fiul lor, iar acum aceștia locuiesc în Germania.

„Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mut pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească.

Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România. A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza.

Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a spus Lucian Viziru în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

„Soția mea este nutritionist specializat în bucătărie vegană. Cu MIhai e mai problematic acum cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber.

Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună, poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, a mai adăugat fratele lui Augustin Viziru la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *