Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Câte operaţii estetice are Delia? Cum arăta înainte să fie celebră

 

Delia este o femeie foarte apreciată atât de partea masculină, cât și de cea feminină. Artista a declarat de-a lungul anilor că oamenii sunt mai frumoși, fără modificări, tocmai datorită unicității lor. În ciuda acestor declarații, se pare că vedeta nu s-a putut abține și a făcut mici intervenții și astfel la cei 39 de ani arată mai bine ca niciodată. 

În majoritatea situațiilor în care Delia a fost întrebată dacă și-a făcut sau nu operații estetice, diva ori a evitat să răspundă ori a declarat că unicitatea e dată de felul în care ai fost născut.

 „Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic„, a declarat Delia, pentru Antena Stars.

Doar că gurile rele se grăbesc să afirme că artista nu mai arată la fel ca atunci când s-a lansat în industria muzicală. Știm că o femeie pe măsură ce înaintează în vârstă devine mult mai atrăgătoare și capătă acea încredere în ea, care-i oferă strălucire și frumusețe. Doar că deși afirmă că nu e prietenă cu intervențiile estetice, nu se poate declara nici străină de ele. De ce spunem asta? Păi este foarte simplu! La o privire mai atentă se poate observa că fața artistei s-a cam schimbat în ultimii ani. A dispărut strungăreața pe care o afișa cu mare mândrie pe vremea când cânta alături de Nick și a apărut o dantură perfectă.

CITEȘTE ȘI DELIA S-A FILMAT ÎN TIMP CE PURTA UN COSTUM DE BAIE DECUPAT | FOTO

A apelat Delia la medicul estetician?

Tot la nivelul feței, se poate observa că artista a umblat puțin și la volumul buzelor. Cei drept nu poate fi acuzată că a exagerat, căci Delia are grijă de fiecare dată să fie făcut totul cu foarte mare grijă, astfel încât imaginea ei să nu aibă de suferit.

Rămânem tot în această zonă și vă spunem că la un moment dat, Delia a fost acuzată că și-ar fi operat nasul. Însă artista a pus imediat punctul pe i și a declarat că nasul ei este neoperat, iar schimbările sunt produse doar din pensula de make-up.

„Nasul meu…nu a suferit nici o intervenție! #never #lasați-mi nasul în pace ? Nu e nici mai mic, nici mai mare… e doar o evoluție firească a machiajului. Un anumit tip de make-up îți poate face nasul mai subțirel și mai în vânt… prin aplicarea corectă a umbrelor”, scria Delia la acel moment pe contul ei de Instagram.

De-a lungul timpului  s-a scris și despre faptul că artista și-ar fi făcut o intervenție la nivelul sânilor, dar aceasta a refuzat mereu să vorbească despre acest aspect. Deși, la o privire mai atentă, se poate vedea că artista se poate lăuda cu un bust mai generos decât în trecut.

VEZI ȘI ESTE SAU NU ÎNSĂRCINATĂ DELIA? DEZVĂLUIREA FĂCUTĂ DE HORIA BRENCIU PE INSTAGRAM

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *