Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Bodi și Daria își duc relația la următorul nivel. Rusoaica vrea să-l facă tată pe afacerist

 

Alex Bodi și Daria Radionova se înțeleg de minune iar dragostea lor pare că e mai puternică pe zi ce trece. După ce afaceristul a declarat că vrea să facă nuntă cu aleasa inimii lui, acum, e rândul Dariei să facă mărturisiri emoționante. Rusoaica vrea să-l facă tătic pe afaceristul din Mediaș, nu o dată ci de două ori. 

Daria Radionova și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o sesiune de „Q&A – Întrebări și Răspunsuri” la care a încercat să răspundă celor mai arzătoare curiozități. Pe lângă cele legate de fashion, bolizii de lux pe care-i deține și felul în care se întreține, Daria a fost întrebată câți copii își dorește. Răspunsul rusoaicei nu a întârziat să apară și a fost scurt și la obiect, 2.

Să fie întâmplător faptul că Daria își dorește doi copilași sau actuala iubită a lui Alex Bodi vrea să-i facă acestuia pe plac? Ne aducem aminte că înainte de a fi săltat de mascați, afaceristul avea planuri mărețe cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. La momentul respectiv, surse din anturajul acestuia dezvăluiau că Bodi mergea la toate clinicile de inseminare in vitro, pentru că ar fi fost în stare să plătească toți banii din lume ca Bianca Drăgușanu să-i aducă pe lume doi băieți gemeni.

VEZI ȘI SE MUTĂ BIANCA DRĂGUȘANU DEFINITIV ÎN DUBAI? „LUCRURILE PE CARE LE FAC SUNT MULT MAI APRECIATE ACOLO”

Alex Bodi, despre nunta cu Daria Radionova

Afaceristul din Mediaș se declară îndrăgostit până peste cap, dar și norocos că Dumnezeu i-a scos o asemenea femeie în cale, precum Daria. Alex Bodi se gândește foarte serios ca anul acesta să se căsătorească cu aleasa inimii sale, mai ales că de ziua îndrăgostiților a și cerut-o de soție. 

„Cred că da (n.r. dacă nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin.

Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars, cu câteva luni în urmă.

CITEȘTE ȘI DARIA RADIONOVA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A MUTAT SORA LÂNGĂ ALEX BODI! CE SURPRIZĂ I-A PREGĂTIT CONTROVERSATUL MILIONAR | FOTO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *