Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mariah Carey, în război cu familia. După soră, și fratele artistei a dat-o în judecată pentru defăimare

Morgan Carey, fratele cântăreței Mariah Carey, a dat-o în judecată pe artistă pentru defăimare, în urma dezvăluirilor din cartea de memorii, lansată toamna trecută. Acțiunea vine la o lună după ce sora mai mare a cântăreţei a deschis o acţiune similară, informează News.ro, care citează Variety.

Fratele artistei acuză că i-a fost cauzat intenţionat un disconfort emoţional prin publicarea cărţii „The Meaning of Mariah Carey”, scrie Variety.

Mai mult, în procesul deschis miercuri la Curtea Supremă din New York, SUA, este susţinut că autobiografia conţine pasaje care sunt false şi defăimătorii.

În afara artistei, sunt citați ca pârâți coautoarea Michaela Angela Davis, Macmillan Publishing Group şi Andy Cohen Books.

Morgan Carey spune că s-a simțit „trădat” de sora lui, potrivit documentelor depuse la tribunal.

„El nu este în niciun fel invidios pe succesul artistic şi personal imens al surorii sale, pentru că s-a bucurat de propriul succes profesional şi personal şi i-a dorit mereu binele”, se arată în citație.

În ceea ce privește eventualele despăgubiri financiare, Morgan Carey nu cere o anumită sumă de bani, ci solicită repararea prejudiciilor morale prin „hotărâre judiciară”.

Cartea de memorii „The Meaning of Mariah Carey” a fost lansată de Mariah Carey în septembrie 2020 și cuprinde mai multe capitole în care cântăreaţa vorbeşte despre familia ei.

Unele pasaje fac referire la o dispută dintre Morgan Carey şi tatăl lor şi la faptul că fratele ei a fost internat în copilărie.

În urmă cu o lună, sora lor, Alison Carey, a deschis un proces legat de cartea de memorii şi cere despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari.

FOTO: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *