Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Două partide, opt variante de profit »»

Zi de fotbal în liga 1. Cea de-a 26-a rundă aprogramează astăzi parridele Sepsi OSK – Chindia Tâegoviște și Viitorul – Academica.

În primul meci al zilei, de la ora 17:30 la Sf. Gheorghe, Sepsi OSK va primi vizita formației Chindia. Cele două formații sunt despărțite de opt puncte în clasament, Sepsi OSK fiind pe locul 4 cu 40 de puncte în timp ce Chindia ocupă poziția a 8-a cu 32 de puncte. Miza celor trei puncte puse în joc în prologul acestei etape este uriașă. Cu o victorie în acest duel, echipa lui Leo Grozavu își securizează locul 4 în clasament și își asigură în proporție de 99% locul în play-off-ul Ligii 1.

Cu 32 de puncte și aflațți pe locul 8, târgoviștenii sunt la patru lungimi de Academica și la cinci de FC Botoșani, iar cu un rezultat pozitiv în fieful covăsnenilor își mențin reale speranțele la un loc în „top 6”. În tur, Sepsi s-a impus cu 2-1.

Ponturi Sepsi OSK – Chindia Târgoviște
Sepsi OSK câștigă oricare repriză – cota 1.49
Gol marcat în ambele reprize – cota 2.02
Peste 7.5 cornere- cote 1.53
Sepsi, peste 2.5 cartonașe – cota 2.00

În cel de-al doilea meci al zilei, de la ora 20:30 la Ovidiu, Viitorul Constanța va primi vizita formației Academica Clinceni. Cele două formații se află în lupta pentru un loc în „top 6”. Ilfovenii sunt pe locul 6 cu 36 de puncte în timp ce constănțenii ocupă  locul 11 cu 28 de puncte, având însă și o restanță cu „lanterna” Poli Iași.

În tur, Academica s-a impus cu 1-0, însă la ultima vizită la Ovidiu, echipa lui Poenaru a cedat cu un neverosimil 5-0.

Ponturi Viitorul Constanța – Academica Clinceni:
Viitorul câștigă oricare repriză – cota 1.51
Viitorul deschide scorul- cota 1.62
Peste 8.5 cornere- cota 1.70
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.40

Cele două partide programate astăzi în Liga 1 în cadrul rundei a 26-a vor fi transmise în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look. 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *