Dan Bittman și chef Scărlătescu, “cu mască, fără mască”

S-a întors lumea cu susul în jos! Unul dintre cei mai „vocali” artiști, care contesta cu vehemență măsurile anti-coronavirus, pare să fie, acum, mai precaut ca niciodată. Iar prietenul său, celebrul chef Cătălin Scărlătescu, ignoră cu desăvârșire purtarea măștii. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile surprinzătoare cu Dan Bittman și renumitul bucătar de la Antena 1.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Dan Bittman în zona de nord a Capitalei. Acolo unde, împreună cu amicul său, Cătălin Scărlătescu, liderul formației Holograf a ieșit la o mică plimbare.

Scărlătescu și Bittman au ieșit la plimbare, „cu mască, fără mască”

Contrar așteptărilor, Dan Bittman – după toată vehemența pe care a arătat-o împotriva măsurilor impuse de autorități în pandemie – pare acum să fie mai precaut ca niciodată și nu iese din casă fără masca de protecție. În schimb, celebrul chef pare să ignore cu desăvârșire măsurile luate de autorități și „ezită” să folosească accesoriul indispensabil în aceste vremuri.

Pe scurt, Scărlătescu dă semne că nu s-ar teme de noul coronavirus. Unul cu mască și celălalt fără, cei doi „crai” din showbiz au luat-o la pas. Îmbrăcați în negru și afișând o atitudine de ”bad boys”, Scărlătescu și Bittman s-au plimbat în jurul parcului Herăstrău, vorbind despre una, despre alta. Din câte se pare, cei doi și-au dat seama că mersul pe jos face piciorul frumos. (NU RATA: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU ÎNTR-O IPOSTAZĂ AȘA CUM NU L-AI MAI VĂZUT! JURATUL DE LA „CHEFI LA CUȚITE” PLIMBĂ CĂRUCIORUL COPILULUI)

Dan Bittman și Cătălin Scărlătescu, unul cu mască și celălalt fără

Dan Bittman nu știe dacă se va imuniza împotriva SARS-CoV-2

Solistul trupei “Holograf” a fost de curând în platoul “Xtra Night Show” și s-a arătat destul de nemulțumit de felul în care a evoluat criza epidemiologică. Iar în legătură cu imunizarea sa împotriva virusului SARS-CoV-2, celebrul cântăreț a subliniat că încă nu a luat o decizie și că este pro-vaccinare. (NU RATA: CU CINE A APĂRUT DAN BITTMAN DUPĂ DESPĂRȚIREA DE LILIANA ȘTEFAN: FOTOGRAFIA A FĂCUT FURORI)

“Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti-COVID, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată: «Fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus!» Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a declarat artistul în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu s-a luptat cu kilogramele în plus

Cătălin Scărlătescu a avut o ambiție colosală de a slăbi. Celebrul chef s-a pus pe treabă și a reușit să dea jos peste 50 de kilograme, dar nu singur, ci cu ajutorul unei diete pe care a urmat-o cu strictețe. Pentru cei care vor să fie mai slabi, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretele sale.

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu ajunsese să cântărească peste 120 de kilograme, motiv pentru care a avut numeroase probleme. Ajuns într-un punct sensibil, celebrul chef a pus stop și s-a pus pe slăbit.

Într-un timp destul de scurt, juratul de la Antena 1 a reușit să scape de peste 50 de kilograme, după ce ar fi început să consume salate proaspete cu castraveți și roșii, ștevie și spanac. Dar asta nu este tot! În dieta lui, celebrul chef a introdus și multe fructe, cum ar fi grepfrutul, prunele și migdalele.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, roșii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa