Garderoba de bază pentru crearea unei siluete perfecte: 15 exemple de succes! 

În epoca noastră dinamică, femeile din ce în ce mai des se prind cu gândul că, nu vor să se trezească dimineața mai devreme ca să-și aleagă ținuta care le va sublinia perfect silueta. Le este mult mai ușor să îmbrace ceva care nu trebuie călcat și nu mai vor să-și irosească timpul alegând o combinație armonioasă de articole vestimentare.

O garderobă de bază bine aleasă vă permite să creați o ținută atractivă în doar câteva secunde. Deci, să aruncăm o privire la sfaturile stiliștilor cu privire la crearea garderobei de bază care vă va sublinia toate avantajele siluetei și să aflăm ce lucruri ar trebui incluse în aceasta.

1. Blazer

Garderoba de bază ar trebui să fie alcătuită din articole care se potrivesc perfect siluetei dvs. Ar trebui să se combine perfect în orice stil, iar modelele vor fi relevante timp de mai mulți ani. Un astfel de articol este blazerul. Fiecare doamnă ar trebui să aibă un blazer în garderoba sa. Alegeți-vă un model cu croială liberă, cu un decor minim. Ar fi mai bine dacă va avea o centură sau brâu. Forma laconică strictă a blazerului poate fi combinată cu orice haină: pantaloni, fuste, rochii.

1.1

2. Pulover și tricou cu gât

Nu există nici o femeie care nu are în garderoba sa un pulover. Puloverele oversize moderne sunt o completare excelentă la pantaloni, fuste, blugi. Modelele alungite pot servi ca un articol independent, ce nu are nevoie de o completare.

2.1 

2.2

Tricourile cu gât de cașmir sunt ideale pentru iarnă, deoarece sunt molcăluțe și confortabile. Crează un tandem perfect cu bluze, jachete, veste, salopete, pantaloni și fuste. Reprezintă un articol indispensabil al stilului de birou.

2.3

2.4

2.5

3. Rochie

Nimic nu subliniază avantajele figurii unei femei atât de bine ca rochia teacă. O astfel de rochie se va potrivi „în lume și la sărbătoare”. Este logic să completați garderoba de bază cu o rochie cămașă, cu croi drept. Va alungi vizual silueta, iar centura va accentua talia.

3.1

3.2

4. Pantaloni

Pantalonii clasici sunt mereu la modă, de aceea trebuie să le acordați preferință atunci când alcătuiți garderoba de bază. Pantalonii cu săgeți se potrivesc aproape tuturor și alungesc vizual silueta. Dacă sunteți slabe, puteți adăuga în garderoba dvs modele de pantaloni 7/8 sau cu croiala largă.

4.1

4.2

4.3

5. Accesorii

Completând ținutele cu accesorii, alegeți centuri de înaltă calitate, genți de mână sau clutch din materiale naturale. O geantă shopper din piele naturală va indica spre gustul dvs impecabil.

5.1

5.2

Garderoba dvs de bază ar trebui să fie alcătuită din articole de calitate, care să reprezinte elemente clasice. Atunci nu veți petreci ore în șir creând ansamblul perfect și veți arăta întotdeauna elegant și atractiv.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!