Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adela Popescu, pusă într-o situație delicată. Ce s-a întâmplat cu vedeta la începutul pamdemiei. „Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket”

Adela Popescu este însărcinată în cinci luni, cu al treilea copil, care va fi tot băiețel. Vedeta s-a retras de pe micile ecrane, iar în prezent își dedică timpul familiei.

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a împărtășit fanilor, prin ce a trecut în urmă cu un an, la începutul pandemiei.

Adela Popescu, pusă într-o situație delicată. Ce s-a întâmplat cu vedeta la începutul pamdemiei. „Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket”

„Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul in jos. Radu plecase la filmari si eu ramasesem acasa cu cei mici. Alexandru avea febra, mami pneumonie,

Andrei laringita, iar eu tuseam de simteam ca mor si imi pierdusem complet vocea. Tocmai incepuse dementa Covid in Romania.

Se inchisesera gradinitele, aveai voie pe strada doar cu declaratii, iar eu traiam o stare de anxietate noua”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

„Totul a culminat cu o criza de plans intr-un supermarket. Noroc ca aveam caciula, ochelari, masca si manusi.

Dar nu e ca si cum cineva avea curajul sa se apropie de mine. Sau de altcineva, in general… Fratele meu imi aducea provizii peste gard, iar eu ii dadeam la schimb masti chirurgicale.

Sotul, un tip prevazator, facuse stoc. La fel de mare ca cel de faina, conserve, fasole, hartie igienica, etc. Ce psihoza!”, a continuat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *