Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Selecțiile de miercuri sunt aici!

Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, astăzi vă propunem și un „combo” în Cota 3.23! În încercarea de a ne rotunji veniturile la pariuri vom miza pe selecții din fotbal!


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

„Combo”-ul Cotei 3 de miercuri îl formăm cu selecții din Turcia Super Lig și Cupa Germaniei! Începând cu ora 18:00, Rizespor se deplasează pe terenul lui Kayserispor, în etapa a 28-a. Gazdele sunt la primul meci fără Dan Petrescu, de care s-au despărțit săptămâna trecută. În schimb, Marius Șumudică aleargă după primul triumf pe banca noii sale formații, după ce a bifat 3 remize și 3 înfrângeri. Ambele formații au mari probleme ofensive, doar 3 goluri marcate de fiecare în ultimele 5 etape, motivant destul să pariem pe un duel foarte defensiv, „sub 2.5 goluri” la cota 1.70.

Pentru al doilea meci de pe bilet, ne oprim în sferturile Cupei Germaniei, la întâlnirea dintre Leipzig și Wolfsburg, programată la ora 21:45. Leipzig este neînvinsă în ultimele 6 meciuri directe și vine după o victorie fantastică împotriva lui Monchengladbach (3-2), după ce era condusă cu 2-0 la pauză. Wolfsburg impresionează în acest sezon, în special pe teren propriu unde nu a pierdut până acum și își propune un meci mare la Leipzig. Pariem „peste 2.5 goluri”, la cota 1.90, un pronostic „verde” în două din ultimele 3 meciuri directe. Așadar, cele două variante analizate azi, au o cotă totală de 3.23!

„Combo” Cota 3                           
ora 18:00 Kayserispor – Rizespor, sub 2.5 goluri, cota 1.70;
ora 21:45 Leipzig – Wolfsburg, peste 2.5 goluri, cota 1.90;
Cota totală: 3.23

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *