Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Hapciuc a revenit în țară după eliminarea de la „Survivor România”. Reacția fiului de 3 ani, atunci când a văzut-o pe aeroport

Simona Hapciuc s-a întors în România, după ce a fost eliminată de la „Survivor România”. Actrița a avut parte de momente emoționante pe aeroport, când fiul ei i-a sărit în brațe, de bucurie că a văzut-o.

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România 2021. Celebra actriță a făcut parte din echipa Faimoșilor și a luptat mereu să aducă puncte pentru coechipierii ei.

Simona Hapciuc a mărturisit că la Survivor România 2021 a renăscut.  „Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine.

Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie. Eu am fost foarte nemulțumită, deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv.

Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo”, a spus Simona Hapciuc, potrivit Wowbiz.

Simona Hapciuc a vorbit și despre cel mai greu moment al ei de la Survivor România 2021. „Cel mai greu moment pentru mine la Survivor a fost când mi-a sărit genunchiul, mă vedeam plecată acasă și nu voiam să plec acasă.

Nimeni nu înțelegea cât de greu e să stai pe banca de rezervă și să aștepți acel rezultat de la RMN și să-ți faci exercițiile că poate mâine intri, dar de fiecare dată mai așteptam.

Să stai rezervă la Survivor e mult mai greu decât să intri pe traseu”, a adăugat fosta faimoasă de la Survivor România 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *