Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu l-a scuipat pe Gabi Bădălău: „ Încep să se vadă…”

Bianca Drăgușanu a avut prima reacție la declarațiile lui Gabi Bădălău potrivit cărora a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu, după ce a mers la Constanța să-și ia copiii.

Vedeta este de părere că, deși recunoaște că nu este conflictul ei, Claudia a început acum să își arate adevărata fața sau mai bine zis, adevăratul caracter.

„Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a spus vedeta la XNS, de la Antena Stars.

Declarațiile lui Gabi Bădălău

Se pare că artista nu a vrut să îi lase pe cei mici să plece cu tatăl lor, ultima dată când a vrut să îi ia, probabil din cauza ultimului episod în care aceștia au fost în grija lui, atunci când l-a acuzat pe fostul soț că i-a expus unor situații nepotrivite.

Mai mult, Claudia Pătrășcanu ar fi reacționat foarte urât și chiar l-a scuipat pe fostul partener.

„Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

„Ea invocă faptul că nu vor copiii”

În urma incidentului Gabi Bădălău este hotărât să nu lase lucrurile să treacă așa ușor. Acesta spune că acțiunile fostei partenere vor avea consecințe, având în vedere că aceasta a încălcat hotărârea judecătorească.

„Lucrurile sunt mult mai importante decât scuipatul. Am o hotărâre judecătoreasă definitivă și irevocabilă, era weekendul meu să-i iau astăzi și să-i duc duminică înapoi. Claudia n-a binevoit să mi dea și cam asta s-a întâmplat. Ea invocă faptul că nu vor copiii.”, a mai spus Gabi Bădălău.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *