Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lucruri mai puțin știute despre fiul Danei Rogoz. Mama lui a făcut totul public, de ziua lui de naștere. Vlad a împlinit 7 ani

Fiul Danei Rogoz a împlinit astăzi 7 ani, iar cu această ocazie, mama lui a scos la iveală detalii mai puțin știute despre Vlad. Actrița l-a descris pe băiat exact așa cum este. Vedeta și soțul ei mai au împreună o fetiță.

„Ai început școala, ai primit-o în viața ta pe surioara ta mai mică, ai
trecut printr-un an schimbat de pandemie și ai rezistat eroic în lockdown.

Îți place matematica și ne lași de multe ori cu gura căscată, îți place să te cațeri peste tot, ai învățat să schiezi anul ăsta, vrei cu orice preț să o faci pe Lia să râdă.

Ai o pasiune pentru tancuri și inventezi zilnic povești cu ele, filmele și cărțile te pot emoționa până la lacrimi, când râzi în hohote, râde tot Universul cu tine, când te înfurii, țipi uitându-te spre tavan, ești curios și întrebările tale sunt o continuă provocare și ai un umor pe care nu îl întâlnesc la mulți oameni mari.

Vrei să călătorim din nou, mai ales prin Asia, ai vrea să ne suim pe loc în rulotă sau în avion și să plecăm unde vedem cu ochii.

Ești creativ și diferit, iar asta te sperie uneori. Dar noi suntem și vom fi mereu alături de tine, cu infinită iubire. La mulți ani, Vlad!”, a scris Dana pe contul personal de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *