Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Asasinat în Afganistan! Trei angajate de la o televiziune au fost ucise

Tragedie în Afganistan! Trei tinere angajate ale unui post de televiziune, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost ucise, marți, de militanţi islamişti.

Atentatul a avut loc în oraşul Jalalabad, situat în estul Afganistanului, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Figaro. „În această după-amiază, trei colege cu vârstele cuprinse între 17 şi 20 de ani au fost ucise de indivizi înarmaţi în oraşul Jalalabad”, a declarat Zalmai Latifi, directorul postului Enekaas TV. (CITEȘTE ȘI: CRIMĂ SUSPECTĂ! UN CUNOSCUT ACTOR A FOST ASASINAT ÎN PLIN STRADĂ. A FOST ÎMPUȘCAT DE PATRU ORI)

Asasinat în Afganistan! Trei angajate de la o televiziune au fost ucise

Un oficial din cadrul poliţiei a declarat că unul dintre asasini, un militant taliban, a fost imobilizat şi arestat. „Am arestat un agresor în timp ce încerca să fugă. A mărturisit atacul, este membru al Mişcării talibanilor”, a declarat Juma Gul Hemat, şeful Poliţiei din provincia Nangarhar, scrie antena3.ro. Atacul nu a fost încă revendicat. (NU RATA: IMAGINI DRAMATICE DE LA LOCUL CRIMEI! ULTIMELE CLIPE DE VIAȚĂ ALE INTERLOPULUI ROMÂN ASASINAT, ÎN SUA. VIDEO)

În decembrie 2020, o prezentatoare de la acelaşi post de televiziune, Malalai Maiwand, şi şoferul acesteia au fost asasinaţi într-un atac similar, produs tot în Jalalabad.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *