Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Toto Dumitrescu se alătură distribuţiei serialului „Adela”, de la Antena 1. „Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate”

Toto Dumitrescu se alătură distribuţiei proiectului „Adela”, de la Antena 1. În cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, difuzat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1, Toto îl va interpreta pe Floppy, un personaj cu totul diferit faţă de ce a mai jucat până acum.

Floppy şi-a trăit întreaga copilărie la orfelinat, împreună cu Mihai şi Călin. Fiind mai mic, reuşea cumva să atragă cele mai multe probleme, însă prietenia cu Călin l-a ajutat mult.

Nu s-a ţinut de şcoală şi nici nu se poate spune că şi-a dorit mare lucru vreodată de la viaţă. Momentul care îi schimbă viaţa este reîntâlnirea cu Călin, în timp ce spăla parbrize într-o intersecţie.

„Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate, deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu.

Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat «orfanul» din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (în perioada sărbătorilor).

În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a declarat Toto Dumitrescu.

Cum va evolua povestea lui Floppy, dar şi a celorlalte personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *